A Worms: Reloaded nem más lesz, mint a Worms 2: Armageddon PC-re?

Tegnap számoltunk be róla, hogy a TEAM 17 egy új Worms játékon dolgozik, ami csak PC-re fog megjelenni. Akkor még úgy tűnt, hogy valóban egy új játék készül, ám a Bigdownload.com-on egy érdekes összefüggésre hívják fel a figyelmünket.

A srácok egy kicsit utánaérdeklődtek a dolgoknak, és érdekes dologra lettek figyelmesek. Nemrég ugyanis a TEAM 17 egy olyan bejelentést tett, miszerint a tavaly XBOX360-ra kijött Worms 2: Armageddon című játék PC verzióját tesztelik, ami a Steam-en lesz majd elérhető, nagyjából az XBOX Live Arcade-ról letölthető változattal megegyező, 10 dolláros áron.

A tegnapi bejelentéskor, amikor a TEAM 17 felfedte a Worms: Reloaded-et, még úgy tűnt, hogy a két cím két különálló játékot takar, és a Reloaded mellett érkezik az Armageddon is PC-re, és mindkettőt csak a Steam-en keresztül lehet majd beszerezni. Azonban ma a Facebook-on egy érdekes bejegyzés jelent meg a TEAM 17-től:

"Csak hogy tisztázzuk az esetleges félreértéseket, az új Steam-en kiadott Worms PC játék címe "Worms: Reloaded" lesz, ami egy kibővített verziója a nemrégiben megjelent konzolos változatnak. Részleteket majd később közlünk."

Ezek szerint akkor van rá esély, hogy a Worms: Reloaded nem más lesz, mint a Worms 2: Armageddon című XBOX360-as játék PC verziója (A videón láthattok belőle gameplay-t).

Azóta történt

Előzmények