A R.U.S.E. nem fogja tartalmazni a Ubisoft DRM-jét

A Ubisoft hamarosan megjelenő RTS játéka, a R.U.S.E. nem fog DRM-et tartalmazni, helyette a Steam rendszerét fogja használni. Ez azt jelenti, hogy a játék egyszemélyes módjához csak egy Steam accountra, valamint egyszeri interneten keresztüli aktiválásra lesz szükségünk, ezt követően internetelérés nélkül is játszhatunk a játék SP hadjárataival.

"A R.U.S.E. szeptemberi megjelenésekor a Valve Steamworks API-jának előnyeire épül majd, hogy rajta keresztül a legjobb közösségi élményeket biztosítsa a játékosok számára." - mondta a Ubisoft illetékese a CVG.com oldalnak. - "Ezen okokból, a R.U.S.E. nem használja majd a Ubisoft DRM védelmét. A játék egyszemélyes módja játszható lesz offline módban is." - tette hozzá a Ubisoft embere.

Mindazonáltal természetesen a játék aktiválásához szükségünk lesz internetelérésre, de ezt csak egyszer kell megtennünk, utána annyit játszhatunk offline a játék egyszemélyes részével, amennyit csak akarunk.

Előzmények

  • R.U.S.E. meglepetés július 15-én

    A játék hivatalos Facebook oldalán egy július 15-ére utaló kép látható.

  • Tovább csúszik a R.U.S.E.

    A Ubisoft ismét eltolta a R.U.S.E. megjelenését, ugyanis a béta játékosainak visszajelzései alapján módosításokat kell végrehajtaniuk a játékon.

  • R.U.S.E. GDC 10: Csapd be az ellenséget

    A R.U.S.E. bétájában elérhető lehetőségekről tartottak egy kis bemutatót a GDC 10-en, kihangsúlyozva az ellenfél megtévesztésére szolgáló dolgokat.