A hónap végén érkezik a Civilization VI: New Frontier Pass második csomagja

Alig több mint egy hetet kell várnunk és végre megérkezik az Ethiopia Pack is.

A 2K a tegnapi napon bejelentette, hogy kritikusok által elismert stratégiai játékát nyolc új civilizációval, kilenc új vezetővel, hat új játékmóddal és sok mással bővítő Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass második csomagja, az Ethiopia Pack 2020. július 23-tól lesz elérhető PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switch-re és PC-re.

A Ethiopia Pack tartalma egy új vezető és civilizáció – Etiópia –, valamint egy új kerület és további épületek. A DLC emellett egy új opcionális Secret Societies* játékmódot is tartalmazni fog. Ez a játékmód négy nagyhatalmú és rejtélyes Titkos Társaságot ad a világhoz, ahol egy társaság felfedezése egy egyedi kormányzót old fel hasznos bónuszokkal, amit a játékosoknak nem kell egy városhoz rendelniük. Miután egy társaság tagjává váltak, a játék végéig azok is maradnak. Az ugyanazon társasághoz tartozó játékosokkal való szövetséggel a játékosok gyorsabban szerezhetnek szövetség pontokat, és jobb véleménnyel vannak egymásról diplomácia során. A más társaságok tagjai azonban ellenszenvesek lesznek egymással, amint kiderül tagságuk.

Végül a Sid Meier’s Civilization VI – New Frontier Pass vásárlók egy bónusz Teddy Roosevelt és Catherine De Medici Persona Pack csomaggal is gazdagodnak, melyek mindegyike kedvenc vezérük egy vadonatúj megközelítését tartalmazza új vezér modellel és háttérrel, új játékmeneti bónuszokkal és egy a vezér személyiségét tükröző frissített agendával. „Rough Rider Teddy” kiváló a béke megtartásában, míg „Magnificence Catherine” fényűzésével képes lehengerelni a világot Kultúrával és Turizmussal.