2019. május 19., vasárnap

Gyorskeresés

A Diablo 3 Ultimate Edition vezeti a brit játékeladási listát

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: CVG

Három hét után sikerült a szigetkirályságban letaszítani trónjáról a The Last of Us Remasteredet, méghozzá nem másnak, mint az eredetileg ízig-vérig PC-s játéknak kikiáltott Diablo 3 speciális kiadásának.

Hirdetés

Fellélegezhet a Blizzard és az Activision: már az első heti eladások alapján jobban fogadták a Diablo harmadik részének a Reaper of Souls küldetéslemezzel egybecsomagolt változatát konzolokon, mint az alapjátékot, Britanniában például sikerült is az első helyre kerülniük a szoftvereladási listán, megelőzve a hetek óta egyeduralkodó The Last of Us Remasteredet. Hogy jó döntés volt az aktuális generációs konzolokra is debütáltatni a játékot, az nem is lehet kérdés: a briteknél a PS4-es változat az összeladások 47%-át teszik ki, ezt követi az Xbox One 32%-al, a maradékon pedig az Xbox 360 (13%) és a PS3 (8%) marakodik.

A Diablo 3 Ultimate Evil Edition vezeti a brit eladási listákat.

A Reaper of Souls küldetéslemezben, amely az Ultimate Evil Editionhoz jár, a játékosok egy új karakterosztállyal, a Crusaderrel is megmérettethetik erejüket és Diablon kívül a Halál angyalát is le kell, hogy győzzék a siker érdekében. Az új felvonásnak, a végigjátszás után megnyíló egyéb lehetőségeknek és a végletekig csiszolt megoldásoknak köszönhetően a Diablo 3 a szaksajtó véleménye szerint a küldetéslemezzel kiküszöbölte az alapjáték csorbáját. A Diablo 3 Ultimate Evil Edition már kapható az üzletekben PS3, Xbox 360, Xbox One, és PlayStation 4 platformokra.

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.