Új hozzászólás Aktív témák

  • Kanczy

    veterán

    válasz F.csaba #9611 üzenetére

    Kitalálom : az igazság az, hogy az iszlám nem létezik. Nem tanítják a muszlimoknak kisgyermekkoruktól fogva, hogy a zsidó ellenség. Nem járkálnak 10 éves arabok Palesztinában, és lőnek rá bárkire, aki zsidó. Nem mennek öngyilkos merénylők tömött helyekre, hogy minél több "hitetlen" civilt öljenek meg a robbantásukkal. Ez az a vallás, amelyet te olyan bőszen próbálsz védeni az izraeliekkel szemben, és ez nem csak az érem egyik oldala, ez az igazság. Azt, hogy a katonák (mert Izraelnek katonái vannak, nem öngyilkos merénylői) sajnos néha civil áldozatokat szednek a nép megvédésének érdekében, és hogy ez mennyiben különbözik a terroristák szándékos civilmészárlásától már az előbb felvázoltam, de valószínűleg úgysem gondolod át.

    Rólad pedig sajnos messziről lerí, hogy beszűkült látókörű, ignoráns ember vagy. Nézd csak meg az #1904 hozzászólásod - úgy beszélsz velem, mintha nem kettővel följebb tértél volna el te is a vallás témájától, ráadásul teljesen ugyanúgy. Ezt nevezik demagógiának, de ezt a fogalmat valószínűleg nem definiálják a hívőknek.

    You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)

Új hozzászólás Aktív témák