Új hozzászólás Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    válasz frame>24 #3553 üzenetére

    Ki mondta hogy én itt most szent céllal jöttem titeket téríteni?:DDD
    Mondtam én valahol olyat hogy titeket akarlak meggyőzni? Mondtam egyáltalán olyat hogy meg akarok győzni bárkit is? Nem. De azt sem hogy nem.:)
    Hogy minek írogatok? Miért ne? Minek válaszolsz ha nem tetszik?:D Nem köteleztem rá senkit. Egyébként ha gonosz lennék, megjegyezném hogy hitetek gyengesége hogy itt most védeni próbáljátok, ha tudnátok hogy valóban úgy van, csak mosolyognátok hogy látja ezt az Úr is és majd dönt sorsom felől hogy jobb belátásra bír e vagy sem, nyilván nem lenne szükség rá hogy ti győzködjetek engem vagy védjétek hitetek tételeit. Látszik hogy féltitek, bizonytalanok vagytok, és önmegerősítés magatok előtt az hogyha érdemben tudtok reagálni. De most gonosz voltam.:) Én szeretem a hívő embereket is, mert jó emberek többségükben.

    "Próbáltam rávilágítani, hogy a legújabb biológiai-genetikai eredmények szerint a legvalószínűbb, hogy az alapvető, minimálisan szükséges élet-alapok tekintetében tervezés van"

    Tudományos cikket linkelj légyszíves hogy ezt mivel támasztod alá. Nem hinném hogy egyáltalán lehetne ésszerűen feltételezni vagy bármi indok lenne arra hogy feltételezzünk tervezést csak azért mert nem értjük hogyan történt és jött létre az első sejt.

    A filmet szívesen megnézném, beleolvastam a szöveg elejébe érdekesnek tűnt de nem valóságalapúnak. :U Viszont amit itt idéztél az már butaság szagú eléggé. Mély ellenzője vagyok az intelligens tervezés elméletének, és ezzel nagyon sok tudós így van.
    Menj el a BME-re a szkeptikusok találkozójára legközelebb, és kérdezd meg az előadók véleményét.:DDD

    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák