Új hozzászólás Aktív témák

  • Noddy

    senior tag

    válasz Kezdő vagyok #14883 üzenetére

    Egy hithű keresztyént nem befolyásol a hitében a tudomány (az életét befolyásolja, de a hitét nem), ahogy egy ateistát se zavar az Isten tagadásában a körülötte élő több millió hívő.
    A hit ellentéte a hitetlenség, a tudomány ellentéte a tudatlanság. Ebben a földi világban élünk, aminek a törvényei hatnak ránk, azokat nem tekintjük semmisnek (bár vannak egyes vallások amik ezzel felveszik a harcot, pl. azt mondják, hogy képesek lebegni, a szívüket leállítani és újra indítani, öngyógyítás stb...).
    Biológiában is vannak törvények, ilyenek például: természetes szelekció, génsodródás, populációgenetikai törvények, genetikai variabilitás, mendeli törvények, meiozis, mitózis, stb. Erre lehet hitetlenül, Istent megkerülve építkezni ez az evolúció elmélete, és lehet hittel, Istenre tekintve élni, és ez a teremtés történet. A szívben dől el, nem a laborban. Nekem az evolúció nem fér meg a Bibliával, mert akkor a Bibliát tagadnám meg. De ezt mindenkinek személyesen kell megharcolnia, hogy kinek hisz.

    Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Új hozzászólás Aktív témák