Új hozzászólás Aktív témák

  • Huma

    addikt

    válasz szoke12 #14374 üzenetére

    "A véletlen? Tudományos tény? Ne röhögtess..."

    Pontosan ilyen "meggyőző" érvekre számítottam...

    "Az ember ha a majomtól származik, hol az átmenet?"
    Először is az ember nem a majomtól származik hanem egy közös őstől. Az átmenet pedig ott van a múzeumokban és tankönyvekben. Számtalan leletet találtak amik ékesen bizonyítják az evolúciós fejlődést.

    A majmok miért maradtak majmok? Talán azért mert teljesen jól eléldegélnek a jelenlegi fejlettségi szintjükön is az élőhelyükön. Mint mondtam kell lennie valami mozgatórugónak, hogy fejlődjön valami.
    Az embernél ez pl az lehetett, hogy éghajlatváltozás következtében eltűnt a dzsungel és pár egyed sikeresen túlélte ezt. Mivel alapból az ember nem túl életképes a természetben ezért valamerre fejlődnie kellett, hogy ne haljon ki.
    Szerencsére karmok, agyarak és bunda helyett inkább az agyunk fejlődött. Elkezdtünk tárgyakat használni miáltal a lehetőségeink megsokszorozódtak.
    Két lábra álltunk ami több okból is előnyös volt. Szabadon tudtunk tárgyakat használni és sokkal jobban átláttuk a terepet. Így egy ragadozót sokkal könnyebben észrevehettünk.

    (#14376) D1Rect:
    "Miért ne? Lehet valamelyik vallás pont eltalálta."
    Ez több okból sem túl valószínű, de mivel a világ vallásainak csak egy meglehetősen kicsiny töredékét ismerem ebbe inkább nem is mennék bele. Inkább maradnék a kereszténységnél esetleg a görög istenhitnél. Ezeket úgy ahogy ismerem.

    [ Szerkesztve ]

    Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Új hozzászólás Aktív témák