Új hozzászólás Aktív témák

  • Noddy

    senior tag

    válasz Ujjlenyomat #13835 üzenetére

    Én csak a saját tapasztalatomat írtam le. 4-5 alkalommal kerestek meg Tanúk (igen, mondták hogy ők Jehova Tanúi, hívtak is alkalmaikra). Ismétlem mégegyszer: egyetlen egyszer se beszéltek Jézusról, mint Krisztusról, ahogy Ő megparancsolta a tanítványainak.
    Lehet hogy te különb vagy náluk, nem tudom... Lejárathatod, bánthatod a saját testvéreidet, de azzal szerintem nem vagy előrébb...

    Prédikálás művészete... beavatás... szerinted mennyire kellett Jézusnak beavatnia a tanítványokat? Egyszerű dolguk volt, még egy mezei halász is megtudta csinálni, nem kellett hozzá semmi beavatás vagy művészet :) Jézusra kellett figyelniük. És igazad van nem olvastam azokat a könyveket. De nekem Jézus nem egy "nagy tanító" vagy egy "nagy ember". Ha a kezembe akad ígérem beleolvasok.

    Nem tudom mivel töltitek az időtöket, de én csak a saját tapasztalatomat írtam le.

    Igazad van Jézus parancsa rám is vonatkozik. De azt is tudom, hogy az Ő szeretete nem azon múlik hány emberhez kopogtatok be vagy hány traktátust osztok szét. Életemmel és szavaimmal próbálok róla bizonyságot tenni. Jézus kiküldött engem is. De csak róla teszek bizonyságot, és nem a felekezetemről. Ő üdvözít nem pedig a református egyház.

    Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Új hozzászólás Aktív témák