Új hozzászólás Aktív témák

  • zegi_norbi

    tag

    válasz Nagynozi #9880 üzenetére

    Nekem ~50 óra lett a vége és én is ezt a befejezést választottam :) Először hagyni akartam, hogy Syanna meghaljon, de aztán ahogy megismertem a történetét, inkább meggondoltam magam. Az a 4 lovag megérdemelte a büntetést. Szétkorbácsolták, megerőszakolták, az udvarházban ráadásul szörnyként tekintettek rá még a saját szülei is és elhajtották mint egy korcsot mikor még fiatal volt. Persze ezután Detlaffnak köszönhetően a vámpírok öldöklésbe kezdtek, de 4 bűnös ember és egy megkínzott élet áll szemben egy városnyi ártatlan polgárral. Szerintem jól döntöttem, Regist nagyon sajnáltam, mert őt így a fajtársai üldözik, de felsőbbrendű vámpír révén eléggé tud vigyázni magára és ezt a kockázatot vállalta is. Respect.

    Sajnos egy nagyon szép és emlékezetes történet zárult le, a legvégén kicsit könnyes is lett a szemem(akárcsak akkor, mikor Iristól elkérjük a rózsát), hát ez van, nem szégyellem :D Nehéz a búcsúzás, mert a napi(sokszor) unalmas robot mellett(iskola, munka) felüdülés volt belépni a Witcher világába és Geralt személyében új kalandokban részt venni. Mondjuk sokan mondanák erre azt, hogy"haver, ez csak egy hülye játék", de szerintem egy játék is lehet sokkal, sokkal több. Mint egy felbecsülhetetlen értékű festmény, vagy egy csodás épület vagy lehet a privát játszóházad is, ahol szinte bárki lehetsz(szuperhős, witcher) stb. Úgyhogy nem bántam meg, hogy azt a pár 10 ezer Ft-ot és több 100 órát a bukszámból és szabadidőmből erre fordítottam :)

    Thanks for everything, Master Witcher! Farewell and Good luck on the Path!

    Francba is, de fog hiányozni :(

    "Whether you think you can or think you can't, you're right" Henry Ford The Witcher 3 Bioshock Infinite Assassin's Creed Rogue Linkin Park

Új hozzászólás Aktív témák