Új hozzászólás Aktív témák

  • Nagynozi

    aktív tag

    Tegnap sikerült végigvinnem a Blood and Wine-t, 30+ órát töltöttem vele, ha jól emlékszem, hogy hol fejeztem be a HoS-t, mert a Steam egybe számolja a játékidőt.
    Szerintem egyfajta jó befejezést sikerült összehoznom, bár nem vagyok ebben biztos Syanna-nak megbocsájt Anna Henrieatta, de Regis-t száműzi a többi vámpír és ez nem tetszik nekem, plusz Detlaff megölése sem biztos, hogy a legjobb döntés volt a részemről. Egyedül azért bókoltam Syanna-nak, mert sejtettem, hogy lesz egy kis kamatyolás vele, így valahogy eljutottam, eddig a befejezésig. Bár ugye a játék egy pontján kellett készíteni egy mentést, lehet megpróbálom az egészet úgy, hogy megkeresem Oriannát a vámpír csajt és úgy fejezem be.

    Off: Van valakinek információja, mikor jelenik meg a legújabb Vaják könyv? Regis sorsára vannak utalások a játékban és szeretném tudni a hátterét, hogy mi is történt vele valójában, de az összegányolt angol fordításoktól idegbajt kapok, a magyar legalább igazi "Witcher" hangulatot ad nekem.

    Még annyit, hogy A vámpír csaj a bálról Orianna, nem az " A Night to Remember " trailer Bruxája?, mármint nekem nagyon hasonlít rá, mintha onnan mintázták volna. Van egy elméletem, hogy őt kell megölnie Geraltnak és maga a trailer valamikor a Blood and Wine után játszódik jó pár évvel. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák