Új hozzászólás Aktív témák

  • shield

    Topikgazda

    válasz Sensut #15743 üzenetére

    Ez a Priboi Story Overhault 3.2.5.
    Nem a fegyverekkel van gond, az kb. olyan mint a Priboi Story 1.1 (1.3). Ennél az volt/ van a gond, hogy pl. kinézek a sarkon már le is lőttek. Mint sok FPS játéknál, ki sem dugtad a fejed, már halott vagy.
    Zöldfülűre állítottam vissza, most annyival könnyebb, hogy nem reagál olyan gyorsan az ellenfél, de a taktikázást azt csinálják és nem hallatszik lépés hang.
    Aggódtam kicsit, mert az 1.1-ben pl. ha jöttem vissza Pripyatból Radarra, soha nem baráti harcosok voltak a Radar oldalon, hanem ellenség, abból is 5-7. Ugyanúgy Radarról a Katonai Raktárakra, ott is 8-10 Szabadságos várt. Mit lehetett tenni, rohanás.
    Na most akárhogy futna az ember, egy-két lövés úgyis betalál és halott vagy, és képtelenség lenne folytatni a játékot.
    Hál' Isten, erre gondoltak, Radaron nem várt senki, Katonai Raktárakon pedig kártyázhattak a Szabadságosok, mert már csak néhány golyó csapódott be mögöttem az általam felvert porban. :D Pontosan lő az ellenfél, úgyhogy észnél kell lenni.
    Gondolom játszottál a Priboi Storyval, tudod, hogy szinte az elején már menni kell Pripyatba, amikor még nincs komoly páncél és tapasztalat sincs. A rohadt banditák is megizzasztottak az ATP-n. Kicsit elnéztem Rosztokba, gondolom emlékszel más modban is van egy Stalker páncél az átjárónál, ahol fel lehet menni egy létrán. Ott fent is távcsöves AK-kal vártak, bandita ruhában mentem, mert az is jobb volt a kezdő ruhánál.
    Sajnos a kereskedelmet szerintem nagyon elcseszték, csak kereskedőnek érdemes eladni, van amit ott is nevetséges áron. NPC-nek szinte semmit nem érdemes. Sajnos ezt nem találtam a Trader mappában, de egyes dolgokat azért megoldottam.
    Nekem bejön a mod, aki nem szeret sokat mászkálni, annak nem nyerő.

    S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu

Új hozzászólás Aktív témák