Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
válasz RetepNyaraB #37144 üzenetére
Köszi a linket, hyperUnicorns 8.1
Hétvégén ha lesz időm teszek vele egy próbát."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #37151 üzenetére
Én tettem, de nekem valahogy nem tűnik jónak ez az Oreo. Nem tudom megmondani, hogy miért, de sokkal nagyobb barátságban vagyok a nugattal.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Obyboy
addikt
A sandstone hátlapos fehér OP5T felkeltette az érdeklődésemet, a sandstone black OPO óta a legszimpatikusabb OP. Ha nem határoztam volna el, hogy addig használom az OPO-t míg be nem adja a kulcsot akkor komolyan elgondolkoznék a vásárláson.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #37154 üzenetére
Én komolyan elgondolkodtam és arra jutottam, hogy rendelek egyet húsvétig. Csak azért addig, mert akkor kapok egy U11+-t. Bár ha tényleg érkezik az OP6 márciusban akkor még bukta is lehet a történeten.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Zúzz
csendes tag
Most nougat lagFree-n vagyok.Kérdésem,hogy muszály-e a full wipe,ha a sultán os -t akarok?Mert mindkettő lineage os alapú,meg szépen belaktam a telefont.
-
Obyboy
addikt
Nem véletlen, hogy minden fejlesztő erősen ajánlja a full wipe-ot mielőtt új ROM-ot teszel fel (nem lehet tudni ki mit mókol a motorháztető alatt).
Legrosszabb esetben boot loop-ba kerület a rendszer. Jobb esetben egyes részei nem fognak megfelelően működni esetleg lassú lesz vagy gyorsan fog merülni. Ha pedig szerencséd lesz akkor gond nélkül megtörténik az átállás.
A belakott rendszerről csinálj egy nandroid mentést aztán szabadon lehet kísérletezni."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Bayla
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly vettem használtan, azóta egyetlen kisebb nyűgjétől eltekintve tökéletesen tette a dolgát.
Az előző tulaj által telepített Android verzió van rajta: 7.1.2 (Lineage 14.1-20180101)
A probléma: Egy közelmúltban történ frissítés után a Kamera alkalmazás fagy, de amit helyette telepítettem, az szexuál használni az autófókusz részét...
Köszönöm, ha tudtok a megoldásra tanácsot adni.[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #37154 üzenetére
Téged nem aggasztanak ezek a fénykép minőségek az 5T-nél?
Bayla
Van rajta TWRP-d? Wipe cache / dalvik megvolt?[ Szerkesztve ]
-
Bayla
csendes tag
ucli: Köszönöm. OpenCamera tökéletesen teszi a dolgát.
kano: Annak idején az Amigák, Mekintócsok, PC-k tuningolását még élveztem és volt is rá időm...
Most, így 45 évesen csak használni szeretném ezt a kis szuper telót.
Sajnos nem tudom miket soroltál fel... Az általad felsoroltak közül melyik a legfontosabb, hogy utána olvassak, és alkalmazzam / használjam? -
kano
nagyúr
Semmit sem soroltam fel csak azt kérdeztem, hogy van-e rajta TWRP? Kikapcsolod a telót majd a hangerő Le nyomvatartod és bekapcsolod. Kb 3-4 mp-ig nyomva tartod mindkét gombot utána már csak a hangerő Le.
Itt mi jön be? (Kilépni ki tudsz menüből is vagy kikapcsolod.)„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Bayla
csendes tag
Van rajta TWRP. 3.0.2-0.
Telepítés, Törlés, Biztonsági mentés, Visszaállítás, Csatolás, Beállítások, Haladó, Újraindítás.
Az alsó sáv menü ikonjára kattintva valami linux cconsol szerű jön be "Particiós adatok frissítése... Kész... ... MTP engedélyezve"
Újraindítás menü után a Rendszerre koppintva elindul az Android. -
kano
nagyúr
Akkor Törlés és ott bal alul van valami olyan, hogy Speciális törlés. Ott bent kijelölöd a gyorsítótárat és a Dalvik -ot (többet nem!!).
Majd lent elhúzod jobbra. Utána újraindítod (1-3 perc is lehet mire bejön a rendszer.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Bayla
csendes tag
Köszönöm. Ezt néhány hetente érdemes lefuttatni?
Az Android kamera alkalmazása most sem megy, de a néhány hozzászólással ezelőtt ajánlottak miatt már nem is számít.
Gondolom TWRP "nyomkodása" csak alapos utánaolvasás után javallott,
nehogy levélnehezék / ajtótámasz legyen a telefonomból (?) -
kano
nagyúr
Ha valami anomália van, akkor érdemes ezt először megcsinálni.
-
pedrobike
aktív tag
hello ,sajnos a two topicban nem válaszol senki,tudjátok hogy az ujjlenyomatolvasó nem müködik,azt irja szofvter nem találhato,nem rootolt,minden gyári...még 😂köszi a segitséget
Garmin tactix delta F6x Pro
-
kano
nagyúr
válasz pedrobike #37170 üzenetére
Szoftveres wipe meg volt?
-
Obyboy
addikt
OPO óta minden új OP modellt úgy konferálnak fel, hogy jelentősen javult a kamera az elődhöz képest. A bemutató képek alapján ez általában sikerül is de ezt a minőségi ugrást valós használat mellet mégsem tapasztalják a júzerek.
Szerencsére még bírja az OPO, ha hirtelen beadná a kulcsot és cserés lenne nem tudom mi lenne a fő szempont (kiváló kamera vagy nyitható bootloader vagy IP67)"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
pedrobike
aktív tag
format data az mit jelent? a rom-ot nem törli ugye? hogy otg-ről kelljen ujra telepiteni
Garmin tactix delta F6x Pro
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
Adott ez az uLos. Igaz, hogy egy júniusi build. De! Hogyha a teló BT-n van a háttérben fut a TuneIn és jön egy hívás, akkor azt nem tudom felvenni. Kipróbáltam a PowerAMP-vel, ott nincs gond. Melyik lehet a probléma? A régi ROM, vagy a TuneIn?[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
fricci
tag
sziasztok!
ma leesett és rommá tört az OPO-m.
mit gondoltok, mit érdemes most venni 150 környékén. nekem lényeges az OPO-s hackelhetőség, jó kamera, szép kijelző
- Valami xiaomi izé?
- OP5T?
- Valami huawei izé?
- Ezen kívül bármi egyéb? -
kano
nagyúr
válasz fricci #37179 üzenetére
HTC U11 vagy kicsit többért U11+, ha kell a jó kamera. Bár én most rendeltem egy OP 5T-t, megnézem milyen...
-
RetepNyaraB
veterán
Ha mókolás, akkor op5t egyértelműen. Xiaomi mindig elcsesz valamit, ami rossz szájízt hagy.
Vagy veszel te is egy lg v20-at bagóért, mint én; semmit se lehet vele csinálni, de jól működik"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
Obyboy
addikt
Nekem is lényeges a hackelhatőség mert hosszú távra (kb 3 év) szoktam telefont venni de szeretem ha friss rendszer van rajta, így nekem is OP a legjobb választás.
Xiaomi van több is a családban (főleg hölgyek tulajdonában nekik a külcsín fontosabb mint a belbecs így) teljesen meg vannak vele elégedve.
Huawei/Honor is van ismerős körben Ők sem mókolják a telót csak használják out of the box."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Danika256
aktív tag
Sziasztok!
OPO-hoz esetleg valamelyikőtöknek nem lenne egy olcsón eladó alaplapja? Nem kell hozzá semmi, kamerák sem, csak a sima board a gombokkal..
Már meglesz a másik telóm, de csak idegesít és össze szeretnék rakni egyet..
Ha valakinek lenne, legyen szíves írjon rám privátban!
Köszi!! -
kano
nagyúr
válasz RetepNyaraB #37182 üzenetére
Én vettem bagóért egy SD620-as telót, ZUK Z2. 32k.
Az a 100k azért nem annyira bagó...Obyboy
Neked is fehér OP 5T?
Nekem mondjuk még nem tuti, hogy marad is. Megnézem, hogy mit tud a fényképezője és, ha nem tetszik akkor megy is vissza és jön egy U11 vagy U11+.[ Szerkesztve ]
-
-
Obyboy
addikt
Androbiten olvastam most egy cikket, hogy Gearbesten akciós (kóddal:$19.99) a Xiaomi Mi Band 2. Kinek mi a véleménye az eszközről? Érdemes innen rendelni vagy lehet vele valami gubanc? Jelen esetben a kínai verzió jelenthet valami negatívumot? Köszi az infókat, gearbestről még nem rendeltem.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #37191 üzenetére
Nyugodtan megveheted innen, de ez nem annyira olcsó ár. 2-3 napja volt 15.99 is ugyan itt.
Igazából nincs olyan, hogy kínai meg nemzetközi verzió. Mind kínai csak a webshopok valamivel megtákolják és attól angol lesz a nyelve az adott eszköznek (ez az international verzió). Ez mondjuk nem tudom mi lehet a Mi Band 2 esetében. Nekem van és nincs gond vele. Mi FIt app és hajrá (illetve egyéb kiegészítők).
De véleményem szerint teljesen fölösleges ez a karkötő.
Mire kellene neked?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
RetepNyaraB
veterán
A ZUK jó vásár nyilván, annyiért pláne.
De az LG is a kilóért. Nincs érdemi különbség az ezévi zászlóshajók és ő közötte, a hájpon túl. Minden elképzelhető szarral megtömve, remek gyári csomagolás (qc3 töltő(!), fejhallgató), a hangi képességei piacvezetők messze-messze és a kamerája is elég jó. A nagylátószögű sajnos pont nem tigris, viszont istenkirályság, hogy minden belefér.
Na nem offolok többet mára, bocs."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
kano
nagyúr
Elbazilikáztam a rendelésemet....
Véletlenül nem fehéret, hanem a feketét tettem a kosárba és azt is rendeltem.
De sikerült törölnöm, azonnal refoudolta az OP a PP-on keresztül az összeget, de a Student discountot buktam sajna.
Így nem lesz OP 5T-m. Lehet, hogy ez a sors keze volt.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
guyver
senior tag
Az official lineage os kernele támogatja az f2fs fájlrendszert?
Poco F3 & Gear S3
-
kano
nagyúr
válasz Obyboy #37198 üzenetére
És mire gondolnád hasznosnak? Mert lépés számlálás bizonytalan, pulzus teljesen megbízhatatlan. Az 1 még legalább tudott intelligens ébresztést, de a 2 már azt sem tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest