Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz Lomha 8V #36600 üzenetére
Nekem is csak 1 dolog kellene bele, root. Ha az nem lenne garvesztő (KNOX), akkor már venném is. De így... Nem furcsa a mérete (nem kicsi)?
Na majd a Pixel 2 XL. Annak állítólag nagyon szuper a kamerája (végre).
Obyboy
Ez a Oneplus OOS kameraappja. Fent van az XDA-n is OP5 kamera app néven.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Lomha 8V
addikt
-
RetepNyaraB
veterán
Sziasztok fejek, valaki bohóckodott már közülünk microG-vel?
Érdekelnének a tapasztalatok. Ahhoz túl macerás, hogy magamtól elkezdjek vele varázsolni, előzetes biztetás nélkül..."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
kano
nagyúr
válasz RetepNyaraB #36604 üzenetére
Ez a gapps mentes buli igaz? Én nézegettem már, de nem próbáltam meg.
De, ha csak ez kell neked, akkor: Hajrá, gyerünk!
Ha lesz kedvem, kipróbálom.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
ArthurShelby
addikt
Én ezt használom az OGYoutube-hoz. Igaz még nem mertem bejelentkezni
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
balazs1022
őstag
Ez mire jó pontosan? Nem lesz Play áruház?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz balazs1022 #36607 üzenetére
De lesz, csak ravasz módon. Tulajdonképpen megkerüli a gugli mindenhová bepofátlankodó szemét és kötelező library és api telepítéseit, vagyis visszaállítja az open source eredeti jelentését. Mivel azonban erősen alpha, nem feltétlenül szívnék vele saját szakállamra.
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
balazs1022
őstag
válasz RetepNyaraB #36608 üzenetére
Hmmmm... nem is hangzik rosszul.
-
Véreshurka
senior tag
(#36604) RetepNyaraB: én használom. Most pont TugaPowerrel próbálok rájönni, hogy miért nem megy pár dolog az M105 alatt. Így hogy lett xposed nougatra, kipróbálom az N50-es TugaPowert, hátha azon hibátlan lesz.
A lényege az, hogy olyan ROM kell neki ami támogatja a Signature Spoofing-ot (pl. Omni, CR Droid, Tuga), illetve deodexed ROMokat lehet még patchelni és úgy felvarázsolni rá a microG-t. Nekem MM RR-en ment szépen a nanomod patch-el.
Kezdésnek pár link:
Shadow53 oldala
Van NO Gapps TG Group
NanomodHa még van kérdés nyugodtan. Nem biztos, hogy gyorsan, de válaszolok amint tudok...
[ Szerkesztve ]
El Psy Kongroo
-
kano
nagyúr
válasz Véreshurka #36610 üzenetére
És volt valami gyakorlati haszna is (mondjuk kevesebbet fogyasztott)?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok.
cLock-hoz van időjárás szolgáltató, ami működik is?
Zárképernyőn szeretném megjeleníteni.
uLOS 14.1Köszi
Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
senior tag
Sziasztok, uLOS-on vagyok és a csengőhang a legkisebb állásban is elég hangos számomra.
Lehet ezen root nélkül változtatni? -
Maffia91
aktív tag
Ha kirakod widgetnek, akkor kiválasztod, hogy megjelenítse.
Zárképernyőn meg ugyanezHonor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
Obyboy
addikt
Egy újabb fejlesztő (RomilParh / Sultan-Ized ROMs) fejezte be OPO-s pályafutását.
[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
balazs1022
őstag
válasz vinpilu #36616 üzenetére
1. Sajnos a legjobb root-al menne. Itt kellene átírni a hangerőt: System/etc/mixer_patch.xml. Ezt szovegyzerkesztoben megnyitod es kikeresed a speakerphone beallitasait.
2. Kersel egy zip-et ami ugyan ezt csinalja. Ezt recovery-bol lehet telepiteni. Ehhez nem kell root.Talan itt megtalalod.
3. Letoltod a csaengohangodat PC-re vagy vhova. Es mp3 szerkesztovel lejebb veszed a hangjat.[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz vinpilu #36616 üzenetére
Tegyél fel aosp romot, igazából bármelyiken változtatható a hangerő léptetések száma és így a minimum hangerő is. Illetve lehet, hogy uLOS-on a min. hangerő magasra van téve. Ezt, ahogy balazs1022 is írja, csak roottal lehet korrigálni. A Root viszont csak előnnyel jár, hátránnyal nem.
[ Szerkesztve ]
"I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
Obyboy
addikt
válasz RetepNyaraB #36621 üzenetére
Épp szeretnék Citrus-ról váltani valamire. AOSP-ok közül melyiket ajánlanád?
[ Szerkesztve ]
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Obyboy #36622 üzenetére
Mivel rossz a telefonom hónapok óta, egyiket se 😐
Én szerettem a hyperunicorns-t; hiperaktív telegram csoportjuk is van, ráadásul oreo tesztfázisban[ Szerkesztve ]
-
balazs1022
őstag
válasz RetepNyaraB #36623 üzenetére
Mi is a pontos problema a telefonoddal? Probaltam visszakeresni de nem talaltam. Nem csatlakozik a halozatra?
-
senior tag
válasz balazs1022 #36620 üzenetére
balazs1022 és RetepNyaraB, köszönöm, akkor ebből lehet, hogy root lesz. Az ébresztő is olyan hangos, hogy kikerget az ágyból, mondjuk hatásos.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz balazs1022 #36624 üzenetére
Antenna panel és kábel lesz cserélve benne, ha megjön a szajré Shenzenből 😫
-
balazs1022
őstag
válasz RetepNyaraB #36626 üzenetére
Tehat akkor mahad szereled. Helyes! Mondjuk mar biztos lejart a gari is. Reméljük jó lesz.
-
Véreshurka
senior tag
TugaPower Rom miatt követem a TG groupot. Linkeltek egy akksit, most írt a srác, hogy 1 óra sot után 76%-on áll az akksija.
+ infók: "I watched one episode of Orville on Terrarium with the VPN on and half an episode of House of Cards on Netflix
This is new life for my OPO"Ha valakit érdekelne itt elérhető: [link].
El Psy Kongroo
-
balazs1022
őstag
válasz RetepNyaraB #36626 üzenetére
Szetszedtem az enyemet. Nalam a kamera feletti burkolatban van az antenna resz. Tehat azt mikor levettem (hogy lassam az alaplapot) akkor mar nem volt terero. Nem lehet h neked is igy van? Lehet nincs kontakt a burkolat es az alaplap között. (Nekem oppo-m van, szal lehet neked más)
-
RetepNyaraB
veterán
válasz balazs1022 #36629 üzenetére
Szervízbe adtam, nem én javítom! De a muksó is aszonta, ha szerencsém van, csak érintkezési hiba. Nem volt szerencsém. 😐
-
balazs1022
őstag
válasz RetepNyaraB #36630 üzenetére
-
RetepNyaraB
veterán
válasz balazs1022 #36631 üzenetére
Tehát piszkálod a kis tárcsát és ez kalibrálja az alul-felül állított autofókuszt? Azért ahhoz is kellhetett némi türelem 👌
Szervíz: okt. elején rendelték meg a mocskos alkatrészt Kínából, ugye laza hónap, mire ideér...
Egyébként én elég keményen bántam vele mindig; játékos hónapjaimban többször vágtam izomból falhoz, de jól van összerakva, illetve a vastag tpu tok megvédte. Igazából alaplap repedése is lehetne, tehát olcsón megúsztam 😫
Addig vidáman bohóckodom a Mi3-mal, egész megszerettem a miui-t. Ha lenne már működő nfc oreo-n (erre várok), már azt használnám.[ Szerkesztve ]
-
guyver
senior tag
Ki fogom próbálni ezt a microG-t. Ma vagy holnap, utána meg írom mik a tapasztalatok. Ha nem oldja meg a screen off alatti gyors merülést, akkor elhagyom a gapps-ot teljesen. A tabletem iszonyatosan merült, ott töröltem a gappokat, nincs fiók sem. Azóta éjszaka 1%-ot sem merül. Pár szolgáltatás biztos hiányozni fog, de vannak alternatívák és fontosabb az üzemidő.
Poco F3 & Gear S3
-
balazs1022
őstag
válasz RetepNyaraB #36632 üzenetére
Hat igen. Elbuzisztam. Neten sem talaltam sok infot rola, csak arrol h kell szetszedni a kamerat. De sokan csak kessel kifeszítették ezt a lencsés részt. Egy videoben lattam h lehet tekerni is. Lenyeg h fasza lett.
Nekem most a Redmi A1 tetszett meg. Egesz jol eltalatak azt a telefont. Bar nem sokkal jobb a Oneplus-tol.
Hat en azert nem szoktam dobalni.. Kb eddig ha 2x ha zúgott. Milyen jatwk volt az? xD
-
RetepNyaraB
veterán
válasz guyver #36633 üzenetére
Itt van egy kimerítő leírás, még nem olvastam el én sem, csak belekezdtem. Mi4+MicroG+stb
(#36634) balazs1022@ Az A1 nagyon jó kis cucc, nevetséges összegért. Nyilván a geek faktor is meglesz. Csak az a fránya NFC
[ Szerkesztve ]
-
morfeus08
tag
Sziasztok! Sajna az OPO akuja elkezdett haldokolni. Aki esetleg futott már ebbe a jelenségbe tudna segíteni hogy honnan lenne érdemes akksit rendelni hozzá?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz morfeus08 #36636 üzenetére
Mindenhol utángyártottat árulnak, illetve régebben linkeltünk valami méregdrága német cuccot, bár az sem eredeti, csak állítólag jobb fajta, de nem emlékszem már konkrétan. Illetve @kano polgártárs üzletelt a nagyon vonakodó oneplus supporttal és talán 70 euróért cseréltek volna benne akksit (plusz posta gondolom). Az meg már csinos összeg egy 4 éves telefonra.
-
morfeus08
tag
válasz RetepNyaraB #36637 üzenetére
Szia, köszönöm a választ. Sajnos tudom hogy csak utángyártott van. Csak abból is a fene tudja melyik a megbízható, az első amit rendeltem 97%-ig töltödik csak fel. Tehát jó lenne olyat rendelni amiről biztos tudom hogy az megfelelő lesz.
-
guyver
senior tag
Hát ez a microG vmi régi Google szolgáltatás ami nem frissül. Pár dolog megy vele, de pl. a mytelenor app azt írja, frissítsem a Google play szolgáltatást. Ez ilyen félig működő dolog, viszont nem merül a telefon kikapcsolt képernyőnél. De szerintem amint frissítenék, ugyanott tartanék, szóval nem tudom ennek mi értelme így.
[ Szerkesztve ]
Poco F3 & Gear S3
-
RetepNyaraB
veterán
válasz guyver #36639 üzenetére
Nem. A MicroG egy open source projekt, amely a google mindenhatóságát kerüli meg. A Google háttérrendszert, maps, szinkronizáció, playstore elérhetőséget teszi lehetővé a google óvó, bigbrother tekintete nélkül. Más kérdés, hogy alpha verzió. Engem alapvetően onnantól érdekel, ha legalább béta.
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Másnak is hibás az uLOS 14.1 20170926 ROM-ba a gyári kamera app? Se panoráma, se HDR. Teljesen leáll, és utána ciklus szerüen nem tudom újra megnyitni, mert állandó hibával bezárja. Csak adat törléssel tudtam újra életre kelteni.
Megoldásotok van rá?Köszi
Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
guyver
senior tag
válasz RetepNyaraB #36640 üzenetére
Ettől függetlenül régi google cuccok vannak benne. De várok én is még használható lesz, meg lesz hozzá leírás.
Poco F3 & Gear S3
-
kano
nagyúr
válasz RetepNyaraB #36637 üzenetére
35 EUR lett volna akkor. De most kérdés a cseh szerviz megbízhatósága.
-
Véreshurka
senior tag
válasz guyver #36639 üzenetére
Milyen romon és milyen módszerrel tetted fel a microg-t? Illetve hogy érted, hogy régi google cuccok vannak benne? Az alap microg-ben nincsen semmilyen google cuucc.
(#36636) morfeus08: a Tugapower TG groupban ez az akku pörög.
El Psy Kongroo
-
kano
nagyúr
válasz Véreshurka #36644 üzenetére
És innen szállítanak vajon itthonra is?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Véreshurka #36646 üzenetére
És nem elérhető a termék jelenleg. Kinézetre viszont tökugyanaz, mint a kínaiaktól. Nem nagy ügy piros OP akkumatricát nyomtatni...
-
Véreshurka
senior tag
válasz RetepNyaraB #36647 üzenetére
Mivel megosztottak tapasztalatot is, így múlthéten izzott a Tuga TG csoport, kb. mindenki innen akart rendelni. Volt aki 2-t Nem csodálkoznék, ha rámentek volna a fiúk
Persze tuti, hogy nem eredeti, de ez volt az első olyan akku, amiről azt olvastam, hogy nem 1 óra alatt merült le.
El Psy Kongroo
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Véreshurka #36648 üzenetére
-
guyver
senior tag
válasz Véreshurka #36644 üzenetére
omni rom 7.1.2 (05.28). Hát ha microg-ben nincs semmilyen google cucc, akkor mik azok a microg.org letöltés szekcióban?
Services Core, Services Framework Proxy, Store (FakeStore release), DroidGuard Helper, UnifiedNlp.
Na gapps nélkül felment a rom. Utána letöltöttem ezeket és feltelepítettem. Valahol találtam egy aroma installert, de azokban is ezek a apk-k voltak, csak ott a rendszer partícióra telepíti. Onnan veszem, hogy ezek a régi cuccok, mert az f-droidban van egy play áruház utánzat, ami frissítést talál ezekre és jócskán nagy a verzió különbség. Plusz sok minden, mint pl. a mytelenor is jelzi, hogy a play szolgáltatást frissítsem.
Lehet, hogy én csinálok rosszul valamit, vagy ez nem az a microg, amit itt sokan emlegetnek, de nekem most ez volt a tapasztalat. Plusz ha engedem frissíteni, akkor már ugyanott vagyok, merül a telefon mint azelőtt.
Poco F3 & Gear S3
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest