Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
hjozef
csendes tag
Tisztelt Fórumtársak!
Elég rég nem jártam erre, és most akksi csere előtt állok mivel napi fél óra kijelzőidővel sem bír ki egy napot a cucc, de hát három és fél év után ezen nem csodálkozom. Viszont, nekem még mindig a 13.1.2-es utolsó CM rom van fent és szeretném Nougat romra cserélni. A kérdésem: mit ajánlotok, oxygen vagy esetleg valami más jobban megéri. Nem vagyok valami nagy romolgatós, az a lényeg, hogy stabil legyen és ne merüljön a teló mint a titanic. Segítségeteket előre is köszönöm.
-
guyver
senior tag
Az 5.5 AEX romban vmit eltolhattak, mert nincs deepsleep. nem hiszem, hogy kernel, mert thunder kernellel se jó.
Poco F3 & Gear S3
-
rum-cajsz
őstag
válasz hjozef #37851 üzenetére
Én a Szultán 14.1-es romját használtam már régóta, és nekem nagyon bejött, mind SOT, mind stabilitás szempontból.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
hjozef
csendes tag
válasz norbert1998 #37855 üzenetére
Már kicseréltem, és nyomtam egy factoryt neki, meglátjuk, hogy teljesít a kicsike.
-
Dolphine
addikt
válasz norbert1998 #37854 üzenetére
Akkor vagy én is áttérek a jgcaap verzióra vagy egyelőre maradok az idprophecyn.
KöszönömNem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
RetepNyaraB
veterán
válasz hjozef #37858 üzenetére
Én aex 5.4-et használok, tablet üzemmódban (no sim). Laza két hét uptime. 😊
Ha nyomogatom, persze 3-4 óra. De standby-ban gyakorlatilag nulla fogyasztása van."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
norbert1998
nagyúr
lassan erre is.
Érdemes lehet követni? -
hjozef
csendes tag
Na kérem, akksi csere után, 4h 5m SOT, 31 százalékon áll jelenleg. Szerintem ez nem rossz. 😀
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Na megtörtént a kijelző csere, működik is, de nincs kitörő örömSajnos elég fakó a kijelző. Illetve, ami a legnagyobb baj, hogy nem minden érintést észlel (mondjuk 98%ot igen, a többit nem)
Szomorúan kell tudomásul vennem, hogy nem lesz olyan már, mint volt, így sajnos csere érett lesz a kicsike. Megtartom cseretelefonnak, de állandó használatra nem hiszem
Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
balazs1022
őstag
válasz Maffia91 #37869 üzenetére
En is sok kommentet olvastam ezzel kapcsolatban. Nem is nagyon lehet kapni eredeti alkatreszt. Pl kijelzokbol is csak utangyartott van.
Egyebkent a szineken tudsz allitani, nem? Sztem barmelyik custom rom-ban lehet. Ha meg nem akkor Kernel Auditor app-al.1. Kijelzo erzekenysegen ha allitasz akkor sem jo?
2. Mind a 10 ujjadat erzekeli? -
Maffia91
aktív tag
válasz balazs1022 #37870 üzenetére
Hiába állítok a színeken, a fakóság megmarad sajnos. Fényerő maxra húzása picit segít rajta, de nemsokat...
Multi touch testerrel elég érdekes jelenséget produkál. Egy pillanatra érzékeli csak a 10 ujjam, de stabilan ink csak 3-4 ujjat.
Kijelző érzékenység állítás? Hol? (uoLOS 14.1)
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Maffia91 #37871 üzenetére
Kernel adiutor tudja asszem. De randa rebootokba lehet futni, ha nagyvonalúan piszkálod. Mentségéül utána visszarak mindent alapra és lehet tovább borzolni az idegeit.
Sajna az opo 3rd party alkatrészek mind elég vackok, fene tudja miért. Ez már így marad, lejárt az ideje. Nálam tablet lett belőle; nem a fő telefont nyúzom itthon."I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."
-
balazs1022
őstag
válasz RetepNyaraB #37872 üzenetére
+1
Egyebkent a tiednek pontosan mi a baja? Nem latja a sim-et? Vagy latja csak nincs halozat?
-
Maffia91
aktív tag
Hát én nagyon szerettem volna még nyúzni, főleg hogy aksit is most cseréltem benne...
Ugyanitt eladó alig használt aksi (kb. 2 hetet használt, Szegedi GSM-ből rendelve)
[ Szerkesztve ]
-
Maffia91
aktív tag
Igazából, akkor komplett eladó a teló
A hátlap kopott, én is cserélni szerettem volna.
(#37876) balazs1022: Az őszintét megvallva nem sok reményt látok. Rossz minőségű a képernyő, így nem hiszem, hogy sokmindent javítana
-
kano
nagyúr
válasz Maffia91 #37877 üzenetére
Hol vetted a kijelzőt?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
grizlisandor
veterán
Angliába ismerős a O+2-höz vett állítólag gyári aksit, próbálok futni egy kört, hogy nézzen már szét a O+O-hoz is, hátha.
-
kano
nagyúr
válasz Maffia91 #37879 üzenetére
Akkor írd neki, hogy sz@rt küldött és rendelj egy másik helyről.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
balazs1022
őstag
-
kano
nagyúr
válasz balazs1022 #37885 üzenetére
Ha sz@r akkor miért adná el?
Maffia
Nézz onnan eladónál, ahol jó értékeléseket kapott.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
balazs1022
őstag
Nem eredeti aron gondoltam. De ahogy utanam is irtak, a semminel jobb. Lehet vkinek pont ilyenre van szuksege .
Ha nem dobta ki a regi lcd-t lehet megerne lefejtegetni rola a uvegdarabokat es felragsztani egy uj uveglapot. Mar ugy sincs mit vesziteni, ha ugy is szemetbe kerul. -
Maffia91
aktív tag
válasz balazs1022 #37888 üzenetére
Nekem ugye a sérült az LCD-m is... Nem csak az üveg...
Tehát a kiejlzőm az teljesen kuka. Meglátjuk mi lesz majd az eladóval folytatott beszélgetésem eredménye.A készülék egyes elemei már elkeltek (hátlap, aksi), így fájóan, de elköszönök tőletek, de követni továbbra is fogom a fórumot.
Valószínűleg egy OP 6 lesz az utód, de addig még elvagyok egy MI A1-el.Köszönök nektek mindent. Főleg neked #kano!
-
kano
nagyúr
válasz Maffia91 #37889 üzenetére
Nézd meg a HTC U11-et. Egyetlen hibája, hogy nem lehet rootolni így mókolni sem. Egyébként az OP6 kameráját megint nem sikerült megcsinálni sajnos...
-
Maffia91
aktív tag
Az a bajom, hogy valahogy irtózom a HTC-ktől... Nem tetszenek. Ettől persze még lehet jó, de valahogy nem érzem magaménak.
Az OP6 kamerája szerintem, ahogy teszteket olvastam, láttam, nem olyan vészesen rossz. Átlag minőség. De semmiképp nem mondanám rossznak. Vagyis az én szemem nem látja annak.
#balazs1022: Ne is mondd... Én sem gondolkodtam rajta... Aztán tessék... Választanom kellett...
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz Maffia91 #37892 üzenetére
Az én OPO készülékem még megvan és kiváló egészségi állapotnak örvend.
Mennyit érhet most, ha el akarnám adni?[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
válasz balazs1022 #37891 üzenetére
Egyet értek veled, én sem tudom mit vennék ha beadná a kulcsot az OPO.
A mostani szoftveres támogatottságok mellett az Android One projektben résztvevő készülékek közül keresgélnék de azok vagy nehezen elérhetőek vagy kompromisszumokra kényszerítenek.
De lehet, hogy a Xiaomi Mi Mix 2S lenne a befutó bár fájó szívvel adnék 150 ezernél többet egy mobilért."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kano
nagyúr
válasz norbert1998 #37896 üzenetére
Annyiért sajnálom eladni (mondjuk az enyém 64GB-os).
-
norbert1998
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
Mivel többen használjuk ezt a ROMot, így itt a legújabb lineage-15.1-20180602-jgcaap-bacon[link], ha volt már akkor bocsi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.