Új hozzászólás Aktív témák

  • vaakuum

    addikt

    válasz #56573440 #19246 üzenetére

    Nekifogtam a leírás alapján, és odáig jutottam, hogy eula.txt-ben megvan a true, és a minecraft_server.1.10.2.jar filera kattintva elindított nekem javaban egy minecraft server ablakot. Készítettem bat fájlt is a jelzett sorral, de akad még kérdésem :B
    1) Minden indításnál ugyan azt a világot generálja le?
    2) Ha szeretném, hogy egy régi pálya fusson rajta, akkor azt hogyan tudom elérni? (mondjuk építenek valamit, és a következő alkalommal azt szeretnék folytatni) Vagy ha mindig ugyan azt folytatja, hogyan tudok újat indítani úgy, hogy a korábbi ne vesszen el?
    3) Honnan tudom, hogy a keresztfiamnak milyen Ip címet kell beírni, hogy be tudjon lépni a szerverre? (Gondolom a többjátékos módot kell választani, azon belül meg a "csatlakozás címhez" opciót, de oda mit kell beírni?)
    4) ha simán kreatívot akarnak, és nem túlélőt, akkor elég, ha a repülést bekapcsolom, az már onnantól szörnymentes környezetet biztosít?
    5) a server.properties-nek van valami leírása, hogy mi mit jelent benne, ha állítgatni akarom?

    "Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}

Új hozzászólás Aktív témák