Új hozzászólás Aktív témák

  • BrianDK

    tag

    válasz SkyLine3000 #9877 üzenetére

    Az a baj, hogy félre értettétek, amit mondtam. Van egy mondás arrafelé, amerre én élek: "Olvass, érts!"
    Egy szóval nem mondtam, hogy az Optimus F6-nál jobb lenne a Nokia Lumia 520. Azt viszont továbbra is állítom, hogy az androidnál jobb a WP. Ha nincs ütős hardver az android mögött, akkor nem lesz smooth, ehhez képest a WP 8 a leggyengébb hardverrel is smooth.
    Nőknek pedig sokkal jobban átlátható. Legalábbis a legtöbbnek. Ahol dolgozom, most cserélik a telefonokat. Akinek tönkre megy a Blackberryje, az új Nokia Lumia telefont kap. Van egy-két szőke csaj (igazán buta szőke :DD ), aki valósággal szenvedett még az oly' egyszerű BB-vel is, de amióta Lumiájuk van megtáltosodtak.
    Egyébként ha már a pénzes appoknál tartunk - habár nem mindegyik az - 200 Ft-ot nekem megér egy reklám nélküli Angry Birds (hozzáteszem amúgy is az Epic-kel játszom, ami meg WPn is ingyenes). 8.1-es WP-ben - ami kijött minden 8-as WP-re, ha jól tudom - pedig normális Gmail kliens van. Minden e-mailemet látom, tudom kezelni, válaszolni stb.

    Hovatovább, tegnap sikerült elcserélnem az F6-ot egy Nokia Lumia 820-ra. Abszolút elégedett vagyok. Alapvetően a telefon munkaeszköz és személyi asszisztens - számomra. Nálam így egy kicsit a WP jobban teljesít :))

    Ettől függetlenül, ha valaki azt kérdezi tőlem, milyen középkategóriás androidos telefont ajánlanék neki, habozás nélkül rávágnám, hogy az LG Optimus F6 a választása, mert a valaha készült LEGJOBB ár-érték arányú android rendszerű készülék. A fórumot figyelni fogom, de már nem nagyon fogok beleszólni. A térerő legyen veletek!

    iPhone 7, Redmi Note 9

Új hozzászólás Aktív témák