Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
kommunism
aktív tag
Valaki segítene hogy hogy lehet downgradelni a telót mert ez a gyári kk 1 rakás sz.r, visszaraknám a legfrissebb gyári jb-t inkább.
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
-
hsprod
csendes tag
sziasztok!
kérlek segítsetek rajtam.
nem tudom volt-e már ilyen eset!?
azt hallottam, hogy a Koka-Kóla nagyon jó, de megbántam, hogy azt vettem.
még csak 4-5 kortyot ittam belőle, hogyan lehetne visszaváltani? a Jim Beam sokkal erősebb!
köszönöm a segítséget! -
tomika9988
tag
Az Art mód lg-re várható ?
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
Dovloran
senior tag
válasz tomika9988 #10513 üzenetére
Már van. KitKat alatt a fejlesztői beállításokban. Annyi a bug-ja, hogy néha néha gondol egyet és kifagy a galéria, ha ART-be vagy. Amúgy teljesen jól működik. Leszámítva a KitKat-el jött bug-okat.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
Dovloran
senior tag
válasz tomika9988 #10515 üzenetére
Menj a beállításokba. Azon belül az általános fül-re. Görgess le a "telefonról"-hoz. Azon belül menj a szoftver adatokhoz. És nyomj 7x egymás után a "cikkszám"-ra. Ezzel engedélyezed a fejlesztői beállítások-at a telefonodon. Ha visszalépsz akkor majd látni fogod a Beállítások-ban. Ott tudod megváltoztatni a futási időt.
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
barrique
tag
Sziasztok!
Van valamialkalmazás,amivel a legördülő menűbe lehet mindenféle cuccokat pakolni(pl.lámpa,wifi).
Véletlenül letöröltem és elfelejtettem a nevét...
Segítsetek!
Kösz. -
Dovloran
senior tag
válasz tomika9988 #10518 üzenetére
-
Bass
addikt
válasz tomika9988 #10520 üzenetére
A memoria kezelese lesz jobb,elolvastad a cikket amit linkeltem? Aktivalas utan az osszes appot art kornyezetbe rakja ezert tart sokaig az elso boot. Gondolom azt is megcsinalta? Mert pl ha xposedet hasznalsz akkor nem rakja at.
[ Szerkesztve ]
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Bass
addikt
válasz tomika9988 #10522 üzenetére
Amikor ataltam en is kellett egy kis ido amig eszhez tert , de azota minden oke.
-
Dovloran
senior tag
Amúgy nekem az Xposed vagy a BusyBox. Nem tudom melyik, de leszedte az ART-ot. Újraindítás után. Valamelyik a kettő közül. Csak akkor vettem észre amikor odakalandoztam a fejlesztői beállíásokhoz és nézem, hogy baszki, de hát ez Dalvik...aztán most újra átraktam ART-ba. Működik szépen, de úgy néz ki tényleg nincs kibékülve az Xposed az ART-al.
-
barrique
tag
Melyik a legjobb reklámblokkoló szerintetek?
-
tomika9988
tag
nemtudom de nekem egyenlőre nem fogyaszt kevesebb ramot a dalvikhez képest viszont sebbeségbe már kezd javulni a helyzet
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
barrique
tag
Hogy tudok egy mappát zárolni?
-
Mákosbejgli
csendes tag
Nekem is feltűnt hogy átrakta magát Dalvik-ba. xposed-et letöröltem, de most sem lehet ART-ba rakni mi zavarhat be neki?
-
orc88
őstag
válasz Mákosbejgli #10539 üzenetére
Xposed törlésekor NEM elég csak az appot eltávolítani, az appon belül rá kell kattintani az Unisntallra ami törli az xposed dolgait.
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
Bass
addikt
válasz Mákosbejgli #10539 üzenetére
Xposed kavar be , mi újra raktuk az egész rendszert :-)
-
Jim74
nagyúr
Győzött a fáradság Elaludtam telefonnal a kezemben
File másolást is megoldottam. NAS-ról ES file explorerrel telefon belső memóriájára, onnan saját file kezelővel át az SD-re. Kicsit macerás, de nem merem megkockáztatni a root-ot, hátha az barmolja szét a rendszer stabilitását...
[ Szerkesztve ]
-
Dovloran
senior tag
válasz samsung s337 #10543 üzenetére
Talán van valami az XDA-n, ha utánanézel...de nem vagyok benne biztos.
-
DaveN
tag
Hello!
Ma rootoltam a telefont saferoot-al elkezdeném a tisztogatást! (JB)
Van pár gyári app, amiről nem tudom, hogy lehet-e törölni, ebben kérnék segítséget!
LG Backup
RemoteCall Service
Safety Care
Smartshare
SmartworldMehetnek a levesbe?
Ha valaki tudna ebben segíteni, megköszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
REXIS
tag
Sziasztok!
Tegnap sikeresen rootoltam a telefont, XPoseddel felraktam az XBlast modult, próbálgattam vele a dolgokat, de nem jött be. A lényeg, hogy mielőtt eltávolítottam, mindent kikapcsoltam rajta, de az értesítési sávban a hálózat helyett még mindig ott van az "XBlast" felirat. Hogyan tudnám eltávolítani? -
Dj.Kütyü
aktív tag
Van olyan szoft,ami a megnyitott gooogle keresőt görgeti automatikusan?
-
kommunism
aktív tag
Megvolt a downgrade, és a hard reset újra, jb fut a telefonon, de most meg a google play áruház nem működik, a régi felület van, és se frissiteni se letölteni nem tudok alkalmazást, gondolom én a google play-t kéne frissiteni, na de azt hogyan?
A hirdetéseimet figyelmesen olvasd.Leírok bennük mindent csak amit nem azt kérdezd,mert másra nem válaszolok!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- Napelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest