Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
A hangpostát hogy lehet levenni?
A szolgáltatóm azt mondta, hogy központilag le van tiltva, a telefonon kell beállítani.A kérdés: hol?
-
Ricardo823
tag
-
stefi68
addikt
Megint előjött KK-on a "néma hívás" hiba
Még egy ilyen és pá KK.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Dovloran
senior tag
válasz stefi68 #10803 üzenetére
xD, engem is egyszer úgy kiakasztott, hogy visszaraktam a JB-t. Amúgy nem lenne idegesítő, de sok kicsi sokra megy...
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
senkyse
csendes tag
A gyári jelly beant honnan tudom le szedni? Kdz-n kívül van más lehetőség a felrakására?
-
válasz senkyse #10811 üzenetére
JB 4.1.2 rom:
D50510J_00.kdzAzzal ajánlott, vagyis ezzel a verzióval.
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
D1L1ZS
őstag
LGSmartWorldre hogyan lehet regisztrálni? Témát szerettem volna letölteni, de regisztrációt kér! De ott nincs regisztrációs lehetőség csak bejelentkezés...
Xiaomi 11T 8/128 # Xbox Series X #
-
tomika9988
tag
Hali valaki tudna segíteni ? mi foglalja a belső tárhelyből a helyet ? ma jelzett a telefon hogy nincs elegendő hely mivel a belső tárhelyre csak az appokat pakolom így nem tudtam rájönni hogy mi foglal több gb helyett letöröltem róla mindent mégis a 3,9 gb-ből csak 2,27 szabad hogy is van ez ?
Lg G2 Black 16Gb CloudyG2 3.1
-
-
forzamo
tag
-
-
g.peter23
tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, van-e olyan beállítás ahol ki tudom kapcsolni, hogy a telefon ne váltson át éjjel rezgő módra?
A hang beállításokba a csendes mód ki van kapcsolva!
Egy F6-os készülékről van szó.Köszönöm!
-
Dovloran
senior tag
-
Szállító76
tag
Szevasztok. Ti betudtok lépni az Ebay-re?
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
-
diane
tag
Sziasztok!
Arról nem hallott valaki, valamit, hogy a Vodafone-nál lesz-e az F6? Függetlenül még elég sok az a 60 ezer, legalábbis nekem.
-
313313
addikt
válasz tomika9988 #10814 üzenetére
Messengef, facebook, böngészési előzmény, esetleg 1-2 nagyobb játék/program?
Szerk.: beállítások\alkalmazások ott írja mi mekkora helyet foglal...
[ Szerkesztve ]
HP 250 G5, Creative Surround 5.1 USB, Genius 5.1 Home Theater 5000, Kona Blast Deluxe + Shimano LX, Torpado T2000 + Campagnolo Veloce, Motorola Edge 30 Neo 8/256GB
-
válasz senkyse #10823 üzenetére
A szerkesztési opciót 5 percen belül lehet használni.
A SuperSU progiba van olyan a beállítások menübe (legvégén majdnem), hogy "Teljes unroot " Nah arra nyomj és akkor lekapja. Utána azért újra is tenném a romot. Biztos ami biztos
-
Kicsit kapkodva, de próbáltam részletes és érthető lenni, írtam egy Rom telepítési útmutatót. Aki konyít hozzá nézze már meg és az észrevételét kérem kommentbe írja már meg.
ITT elérhető.
[ Szerkesztve ]
-
forzamo
tag
válasz tomika9988 #10821 üzenetére
A kérdés az volt mi foglalja helyet,
no evvel megnézheted milyen programok foglalnak és hol vannak. -
-
-
susrev88
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni: kb 5 hónapja vettem egy LG optimus f6 telót a kékszínű szolgáltatótól. Eddig gond nélkül üzemelt, abszolút semmi gond nem volt vele, egészen mostanáig. Néhány napja véletlenszerűen elmegy a teló hangja (az összes), ilyenkor se youtube, se mp3, se csengés stb. nincs. A hangbeállítások változatlanok ilyenkor, tehát hiába van max-ra állítva minden, akkor se szól. Ilyenkor vagy újraindítom (nem mindig szünteti meg a problémát), vagy a hangerőgombbal fel-le viszem a hangerőt addig, amíg meg nem jön újra a hangja.
Kevés app-ot tettem fel rá, (FB és messenger, Skype, Menetrend, QR reader, Angry Birds, Anki), és általában nem használom agyon. Vigyázok rá, nem esett le sose stb.
Eléggé be vagyok parázva, mert így nem megbízható a telóm (pl. ha pont ébresztéskor megy el a hangja stb), meg egyébként is frusztráló, hogy gond van a hanggal.Van valami ötletetek, hogy mitől lehet ez? Hogyan lehetne kiszűrni, hogy szoftver vagy hardverhiba a hunyó?
Előre is köszi!
-
-
Dovloran
senior tag
Szerintetek azzal mit lehet csinálni, ha leejtettem a telefont és a képernyő jobb szélénél, de még a megjelenítő fölött egy nagyon pici kis "repedés vagy pötty" van. Mikroszkóppal megnéztem és ilyen kis "lyuk vagy bemélyedés" van az üvegben. Néztem erre sok mindent a Google-on. Fogkrémet, fenistil-t. Stb...nem tudom, hogy ezek mennyire hatékonyak. Egyenlőre csak a fenistilt próbáltam ki xD. Nem sok sikerrel. Meg láttam valami német karc eltávolítót az esetleg működhet? Vagy ez az eset is benne van a teljeskörű garanciában? (Bár ezt kétlem)
Köszönöm a válaszokat!
Samsung Galaxy Y ~ LG Optimus F6 ~ Apple iPhone 4S - iOS 6.1.3 ~ Apple iPhone 5S ~ Meizu M6 Note ~ Lenovo S5 Pro ~ Umidigi S5 Pro ~ Google Pixel 6a - GrapheneOS
-
Dj.Kütyü
aktív tag
Hello.Hogy lehet Rajzfilmfigura valaki a Face-n?Hogy kell olyat csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest