- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vakegérke: NyalóVilág: tizenegy, nem babra megy - VV11 - Való Világ 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SirRasor: Garmin Venu SQ és Garmin HRM-Dual összehasonlítása, avagy kell-e a szíj?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz Cathfaern #912 üzenetére
Fűszeres mártást szoktam csinálni -rengeteg ételhez jó-, amibe nagyon jónak tartom a napraforgóolajat, illetve úgy általában is azt vettem észre, hogy az olívánál jobban ízlik. Mióta pedig megnéztem a zsírsavakat a napraforgóolajban, rájöttem, hogy nincs többé komoly okom olívaolajat venni. Utóbbi egyedül azért egészségesebb, mert nem vetik alá finomításnak. A hidegen sajtolt napraforgóolaj egy-két apróságot leszámítva -pl. gyulladáscsökkentő hatás- veri az extra szűz olívaolajat. Sütni nem akarok majd vele.
Disznózsírnál vagy vajnál nem lenne jobb a liba- vagy kacsazsír? Vagy mindegy a hevítés miatt?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft.
Város: Debrecen
Cég: Alpha Laptopszerviz Kft.
Város: Pécs