Új hozzászólás Aktív témák

  • dani3l

    őstag

    válasz DM-Fan #30750 üzenetére

    Érdekes, hogy ezt pont egy konzolos topikban írod, tabletesben nem annyira lepne meg. Szerintem pl érintőkijelzőn marha kényelmetlen egy kicsit is komolyabb játékkal játszani, az említett Prime (amit egyébként én is nézegettem egy darabig, csak pont az ára miatt tettem le róla..) pedig dokkolóval együtt kb 180 rongy. És ha már billentyűzeten akarok játszani annyiból egy bőven erősebb notebook kijön, igaz nem droidos, és annak sem bír annyit az akksija. Egyébként meg, ugyanúgy, ahogy asztali konzol esetében, kézikonzolnál is rengeteg exkluzív cím lesz/van, ezenkívül valószínű jóval hosszabb lesz az életciklusa, mint egy tabletnek, amiből félévente/évente kihoznak egy új csúcsgépet. Így játékokat sem tudnak rá rendesen optimalizálni, pontosan ezért nem is fognak rá még egy darabig komoly, több tíz óra játékmenettel rendelkező, évezhető játékot gyártani. Mondjuk az igaz, hogy droidra pár száz esetleg ezer forintokért meg lehet venni a játékokat/programokat, amíg vitára 10 ezerért, de később ezeket is meg lehet majd szerezni használtan, azonkívül a digitálisan elérhető psp játékok is játszhatók lesznek rajta, amiket már ~10 dollárért le lehet tölteni.
    Persze ha valakinek nem főleg játékra kell, tablet jobb választás lehet, mert mégiscsak jobb netezni, filmet nézni is élvezetesebb, de azért pl a Prime ára szerinem elég dúrva, és nem hinném, hogy olyan nagyon kényelmes lenne játszani.. Ez megint kb olyan kérdés szerintem, mint az asztali konzol vs. pc. Ki mire akarja használni.

    Egyébként én gondolkodom a Vitán, mert tetszik a dolog, meg szivesen kipróbálnám, csak ahogy már írtátok is, elég drága és nem tudom, megér e annyit (250 eurot..).

Új hozzászólás Aktív témák