Új hozzászólás Aktív témák

  • Bodor

    veterán

    válasz Balage76 #4844 üzenetére

    Nem bizonyítasz Te semmit, csak nyomod a Samsungot itt, ahol nem kéne, azért mert érdeked fűződik hozzá.
    Ennyire egyszerű a dolog.
    Tudod nem a 30 és a 90 között van a tényleges , és lényeges különbség, mert ezek csak számok, amikkel elkábítják a vásárlókat.
    A különbség az, hogy ha azt a 60-at meg is lehet érezni, szóval amíg erről még senkinek nincsen tapasztalata, addig nem lehet kijelenteni, hogy jobb a 90-et teljesítő termék. ( Az meg megint egy érdekes dolog, hogy ha meg lehet érezni, az vajon megéri-e a plusz kiadást... )
    Te a számok bűvöletében élsz, és azt hiszed, hogy ha sokszor ismételed őket, akkor tényleg úgy is van, én meg használom, és tapasztalom a dolgokat.
    Óriási a különbség ám.
    Csak egy példa: a Flash SSD topikban sorra számolnak be emberek arról, hogy SATA2-ről 3-ra áttérve semmilyen különbséget nem éreztek a használat során. Pedig jókora különbség van ám közöttük, de csak számokban...
    Szinte ugyanez tapasztalható SATA2-es SSD-ről, SATA3-asra váltásakor is..

    Szóval szerintem hagyjuk abba, mert úgysem egy oldalról nézzük a dolgokat, és nem lesz egyetértés így sosem.
    Hidd el, hogy ha TÉNYLEG jobb lesz gyakorlatban a Samsung 840, én is ajánlani fogom, ha versenyképes lesz az ára a hasonló teljesítményű társaihoz képest.

    A személyes részről pedig annyit, hogy az 1. és 3. pontban pontosan leírtad, hogy miért szükséges a fejlődés és miért nem fogsz tudni "ellenállni" a rendszered fejlesztésének a jövőben.

    Na ez hülyeség, mert ugyanolyan SSD-t vettem, nem "fejlettebbet" csak nagyobbat, jó áron. És mivel nem kell nagyobb jó ideig, hidd el hogy fogok tudni "ellenálni "...

    2-es pontra meg csak annyit, hogy ha 2-3 év múlva esetleg tényleg lecserélném a mostanit, akkor nem mindegy , hogy eladásnál milyen kondíciót mutat a termék, mert jobban bírta az írást, vagy a másik dolog, hogy esetleg egy másik régebbi gépben a családban még meddig fog futni. Ennyit az élettartamról...

    Zárszónak ennyi.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák