Új hozzászólás Aktív témák

  • Balage76

    senior tag

    válasz Bodor #4837 üzenetére

    Bennem nincs rossz érzés, maximum azzal kapcsolatban hogy ferdítesz... Ismét tényként állítod be a saját, egyedi véleményedet (feltételezéseidet) és elvárod mindenki mástól, hogy ezt az álláspontot feltétel nélkül elfogadja (csak azért mert sokszor írod le). Ez itt a gond, semmi más. Független ez gyártótól, terméktől, technológiától. Illetve nem függetlenül, mert ha minden gyártóval és minden hasonlóan apró "hibával" ugyanennyire lennél kritikus akkor egészen másképp mennének itt, ebben a fórumban a dolgok. Lehet itt szavakon lovagolni, de ez csak kibúvó keresés részedről. Tudod, ha valamit fél oldalon keresztül negatív dolgokat tüntesz fel, majd a végére odaveted, hogy "Reméljük ez majd változni fog.." attól ez még egy negatív vélemény... és tudod, amíg valaki bizonyít valamit, Te pedig feltételezésre alapulva az ellenkezőjét állítod és hangoztatod, akkor ezt úgy hívják, hogy félrevezetés a részedről... tök mindegy hogy hogyan fogalmazol vagy játszol a szavakkal.

    Igenis érdemes tesztekkel és összehasonlításokat példának felhozni, mert ezek tények, ellenben a te érzéseiddel, amik szubjektívek.

    Ha 90 nagyobb mint 30 (és azért ez még neked is be kell látnod, hiszen elemi matek..), akkor nem lehet vita arról, hogy a 90-et teljesítő termék jobb mint a 30-at teljesítő termék. Ebben gondolom megegyezhetünk. ezekután írd meg nekem kérlek hogy milyen marketingrizsát mantrázok, ami nincs tényekkel alátámasztva.

    A személyes részről pedig annyit, hogy az 1. és 3. pontban pontosan leírtad, hogy miért szükséges a fejlődés és miért nem fogsz tudni "ellenállni" a rendszered fejlesztésének a jövőben. Mint ahogy ugyanígy nehéz ellenálni a processzor, videokártya cseréjének is.
    A 2. pont igazából vicces, hiszen egy év múlva a jelenlegi újdonságoknál is gyorsabb és olcsóbb termékek lesznek. 2-3 év múlva meg főleg, de azért fontos hogy Te 6-8-10 évig is használd ezt a most vásárolt, akkor már őskövületnek tekinthető terméket... :) ugyanmár, ezt Te sem gondolod komolyan és akkor egyben ennyit az élettartam paráról... :)

Új hozzászólás Aktív témák