Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitwooo
újonc
válasz s7evcsenko #72582 üzenetére
Igen ez volt a probléma nem tudtam hogy a poolomrol ki kell utalni a pénztárcámba köszi
-
Vitwooo
újonc
válasz Allihoppa #72589 üzenetére
Igen biztos hogy legközelebb nem őket választom azt mondta bármi kérdésem van nyugodtan irjak hívjam stb.. és amikor feltettem neki ezt a kérdést hogy segítsen hogyan kell átváltani vagy valami azt irta e-mailben az ő cége nem foglalkozik ilyenekkel… és küldött egy linket hol próbálkozzak…
Amikor elmentem a Átvenni a riget annyit mondott csak nyomjam fel a tápot és indul magától farmol.én persze tettem fel pár kérdést azért de nagyon részletesen nem tért ki a dolgokra..
Amugy már segítettek mi a gond én egy kalap alá vettem mindent és nem tudtam hogy a poolomrol kell kiutalni az ETH-t -
3800+
őstag
válasz fahrii #72604 üzenetére
Kezdem érteni! A reported egy dolog de gondolom az számít hogy egy adott share-t mekkora mhs-sel talált az adott kártya és gondolom ezekből számolja a calculated hashratet. Ami feltűnő volt hogy kb 1 óra üzem után míg a 42 Mhs-sel túró 5600XT talált 50 share-t, addig az állítólagos 47 Mhs-sel túró 3060Ti meg 24-et. Gondolom azért ekkora különbség nem lehetne azonos hashrate mellett. És ugyanezt vettem észre az lhr mode 2 nél, is ahol ugrál a fogyasztás, akkor is egy leszúrásnál a hashrate is leesik 40-ről 30-ra és a végeredmény kevesebb share. De lehet rosszul logikázom, csak próbálom megérteni.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
Danex
addikt
Share után kapsz pénzt, share alapján számolják a poolok a Valós hashrate-et, a Reported hashrate az az amit a bányászprogi lejelent a poolnak, hogy ő ennyivel bányászik _papíron_ .
Tehát lehetne csinálni olyan bányaprogit ami 2000mhs-el bányászik (reported), de a valós az csak 30(calculated).
Pl amd oldalon ezért ajánlott a TRM is pl, mert bár kevesebb Mhs-t tud mint a Phoenix többen is azt jelezték vissza, hogy mégis a TRM -nek magasabb a valós hashrate-je. -
Emperor_
addikt
Az lenne a kérdésem, hogy a HiveOS ingyenes e ebben az esetben:
- 1 db rig 3 db VGA-val,
- ETH bányászat,
- flexpool.io-ra bányásznék vagy a viabtc.com-ra.Nekem picit ködös, amit erről írnak az oldalukon .
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Intel vagy amd procis lapban érdemes gondolkodni 8as rig építésénél?
Alin találtam mining specifikus alaplapokat, ezek mennyire megbízhatóak? [link]
üdv.Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
kenwood
veterán
Vajon egy olyan EIP, ami a decemberi difficulty bombot attolja jovo evre, mennyi ido alatt fut at a rendszeren a bejelentestol ?
Marmint kb. mikor mondhatjuk azt, hogy meg nem jelentettek be, holnap mar keso lenne, igy biztosan meglesz meg iden ?Nekem kicsit fura, hogy meg a majusi ATH arakon mennek a vgak, 10-12 honapos ROI-val. Mig hivatalosan ket honap mulva vege a jateknak,es lehet majd havi 10 dollaerert, 3-4 eves ROI-val bohockodni a kis coinokkal
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
fireman123
őstag
sziasztok, próbálta már valaki az ezil poolt, ahol duálban eth+zilt lehet bányászni? ....jobban hozhat így a két coin együtt mint ha csak eth megy?
-
Immy
őstag
válasz SzlobiG #72622 üzenetére
Elosztókat próbálnám elkerülni és akkor olyan alaplapra lenne szükségem, ahol alapból 8 PCIe csati van. Mivel risert fogok használni ezért nem szükséges olyan hosszúnak lenni mint amit ali-n hírdetnek mert a kártyákat nem az alaplapba fogom dugni közvetlenül.
Sok helyen írnak consumer alaplapokról, hogy a 24/7-et nem annyira bírják a folyamatos üzemenet majd pár nap vagy hét után. Emiatt próbálnék alapból olyan szériát választani ami ilyen fajta működésre már fel van készítve.
A fő kérdés, hogy intel vagy amd? Sokan a legkisebb ryzen3-at preferálják a támogatott PCIe csatornák miatt, míg mások még kisebb teljesítményű intel procival mennek.
@DUPPLY: taníts mester
[ Szerkesztve ]
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
k1raly
aktív tag
Én a helyedben olyan alaplapot választanék amin van 6 pcie meg 2 m2 foglalat akkor könnyen megvan oldva a 8 slot, továbbá nem kell 80-100eért alaplapot venned. ryzen3al raktam össze több gépet de 2-3 vga felett random elment a gép offlineba több esetben, ennek a megoldását a napokban találtam meg hiveos fórumon, úgyhogy mostmar ez sem okoz problémát ami miatt inkább intelt vennék.
-
viharhozo
addikt
Azert erdekes, h a network hashrate-en a vilagon semmi nem latszik a kinai balhebol.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
-
k1raly
aktív tag
-
őstag
Normál lapot érdemes venni amin van 5-6 pci meg 2 m2 foglalat. Ebbe így 7-8 VGA fér. Szerintem a mining lapoknál sincs semmi extra felkészítés. Annyi hogy extra áramot adhattsz neki ami tök felesleges mert már évek óta a risert közvetlenül tápláljuk. A normál lapok is bírják a gyűrődést sok 3+ éves lap dolgozik, de ott a 36 hó jótállás is. Ilyen lapot már 30-40ert kapsz ami gyorsan megvan magyar garis és eladni is könyebb ha úgy alakul.
Amúgy se érdemes 8nál többet tenni egy rigbe. 1m hosszú riggel operálok egy ilyenbe 7-8 kártya érzi igazán jól magát szellőzés szempontjából. Kábelek is így pont elérnek mindenhova. -
llacee
őstag
válasz kenwood #72623 üzenetére
Nem csak a bánya körül forog a világ.
A chip hiány még mindig megvan pl egy core switchet 6 hónapra vállalt a cisco a héten nekünk. Meg ugye jön az n+1. hullám
Szóval ha vége az ethnak és egy darabig gombokért lehet bányászni, attól még nem fogja a nagyker/kisker jelentősen olcsóbban adni a kártyát, mert kevés van. ezért szerintem a használt is hasonlóan "jó" áron lesz.
Meg vannak akik szerintem velem egyetemben kivárnak, hogy hátha lesz valami más ha nem is azonnal, de pár hónapig elvannak a dobozban is akár.[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz llacee #72643 üzenetére
Te az uj kartyakrol beszelsz,en meg a regiekrol. Rx580,5600,5700, vega, gtx 1660, 2060,2070 es a tobbiek.
Ha elkezdik ezeket esz nelkul a piacra boritani a banyabol kiszallok, akkor mindegy,hogy mekkora az ellatas a boltokban.
Senki nem fogja 380-ert megvenni a 6700-at, ha 480$ az msrp, es a hasznalt 5700 80k, az 580 8gb meg 30-50.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
aktív tag
Van esetleg valami új hír arról hogy meddig lesz bányászható az ETH?
-
2018
senior tag
válasz RealTedMosby #72649 üzenetére
Minden relatív.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest