Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pietrosz
addikt
válasz #65537792 #72399 üzenetére
Attól függ hogy használod. Ha nem használsz profit switchet akkor a nicehash stratum generatorral csinálsz címet magadnak és azt bármilyen minerrel tudod használni.
Hivatalos nh app úgy tudom nem támogatja jelenleg. A nicehash legacy fork már igen de kérdés hogy megy-e vele az összes extra command.
Vagy minerstatot használsz azzal fog menni a profit switch is és úgy konfigolod a minert ahogy akarod ott nincs ilyen probléma. -
Laraxior
titán
Nap vegere szepen bezoldult minden
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
3800+
őstag
válasz Pietrosz #72404 üzenetére
Engem mindenkepp erdekelne, holnap en is hadba allitok egy 3060Ti LHR-t. Elment egy 580 ami szoftver szerint 80W evett de falbol 125W-tal lett kevesebb a fogyi. Ha ennyit eszik a 3060Ti is akkor annyira nem lesz gaz a villanyszamla.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
3800+
őstag
-
Immy
őstag
válasz MPowerPH #72396 üzenetére
Szintúgy vélekedek, hogy a bányászással kapcsolatban érintjük a vízhtűtést, nem pedig általánosságban...
Viszont lenne egy másik kérdésem, amibe szerintem az itt lévő emberek már biztosan belefutottak. Mennyire befolyásolja a PCI epxress sebesség a bányászást? Tehát ha van egy B450-es alaplap amiben PCI X1-es (Gen3)slotok vannak az nem befolyásolja negatívan a sebességet ha arra kötöm a kártyát bányászni?
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
Pietrosz
addikt
Holnap kiderul reggel ranezek. Add2psun keresztül van egy 400 as bequiet tápon plusz a riser. Profit szerint kb mindenre jó. Kivéve ugye eth de néha az is megugrik nicehashen. Nekem be van konfigolva a minerstat ott látok szépen egyszerre mindent sokszor egy dolláron belül van 4 különböző algo.
-
Laraxior
titán
Egyedul az elsoszerias 3060-nal volt megkotes a pcie3.0, de azonkivul teljesen mindegy.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
kenwood
veterán
válasz #65537792 #72414 üzenetére
Nem. Falbol ugy mered,hogy tobb kartya van a gepben, koztuk a merendo is.
Mersz egyet ugy,utana kiveszed,es mersz egy ujat.
Minden mas modszer csak megkozelito erteket ad.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
"Ez a konfiguráció LHR Palit RTX 3080 10GB Videokártyákból épült. A jövőben ezek a kártyák sokkal jobb értékek hoznak majd a 2.0 után ."
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
tupacamaru
veterán
válasz kenwood #72416 üzenetére
Most olvastam én is, megnyugodtam hogy nem csak én nem értem a marketinget.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Frozen
addikt
Mitől lehetséges a bezuhant érték 9:00-14:00 közt?
A miner programban semmilyen hibát nem láttok sajnos csak most vettem észre, de semi hibát nem ír ki kb 8 napja folyamatosan megy.
(egy pár napja igaz csökkent a napi bejövő mennyiség 223mh ra kb 0.00431 eth,de ezt az eth nehézségnek tudtam be.)
igazából eltűnt egy pár mh sebesség ebben az időben a tárca címe nem változott megez most pool hiba lenne vagy valami más?
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Immy
őstag
válasz Laraxior #72413 üzenetére
Köszi az infót, ha jól látom a profik még különféle splittereket is feltesznek, hogy egy fizikai csatlakozóra 2 kártyát csatlakozzanak fel. Mèg ez sem lassítja a sebességet?
Ami viszont feltűnt, hogy nagyon sok fajta riser card megoldást látok. Van amelyik molex-al vagy sata csatival rendelkezik, de ezek nem tudnak 75wattot leadni. Ilyenekre érdemes figyelni, vagy úgyis elég energiát fog felvenni a videókártya a direkt rácsatlakoztatott tápkábelekről?
Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
3800+
őstag
Ergot hova lesz erdemes turni ahol egyszeruen at tudom valtani stabilba es tovabb tudom csuzlizni coinbase-re? Tok jo lehet megegy oldalra regisztralni...
-
őstag
Sata is megpróbálja leadni a 75W max olvaszt meg éget amit tud. Satára max úgy teszünk ha kimérted az adott kártya mennyit vesz fel riserről és jóval kevesebb 20-30W környéke. Méginkább úgy, hogy Y elosztót használsz és 2xSata táplálja a risert. Továbblépve meg inkább sehogy. Ott a molex meg a PCIe. Ha nincs elég lehet gyártatni apróról 2-3e ért.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Most, hogy szanaltam a rigemet, kicsit koncentralhatok az itthoni gepre.
Hova erdemes most turni? En Ethermine -on vagyok jelenleg. A kiutalas itt eleg draga, tan ez az egy, ami nem tetszik.Egyebkent szepen beallt a teljesitmeny. Vegul a 130.2MHs nincs meg, sajna azzal eldobja magat par ora alatt, de a 129.8 -at hozza stabilan.
Ha talalok olcson 3090 -et, SuprimX -et, szerintem meg abbol rakok be kettot, 125 -ot azok is tudnnak majd.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
3800+
őstag
válasz Zizi123 #72423 üzenetére
Köszönöm! Akkor már csak azt kellene kitalálnom, hogy a rigbe vagy a játékos gépbe tegyem. Játékos gépbe lenne a legegyszerűbb csak akkor meg a 6600XT szerintem nem lenne egyszerű a hiveosban. Ti hogy sakkoznátok?
1. Ha ide kerül a 3060 Ti akkor gondolom minimum egy nvidia driver frissítés kell, illetve megpróbálom úgy sakkozni a kártyákat hogy a 2-es számú legyen a 3060 Ti és akkor könnyen tudom rajta kapcsolni az lhr-t.
2. Ide kerül a 6600XT akkor meg lehet kell egy hiveos frissítés, de az 5600XT újabb hiveosokkal nem volt stabil valami kernel hibára 30-40 percenként "gpu died, miner restart".
Szerintetek melyikkel van a kevesebb szopóálarc?
-
törölt tag
Van valakinek Asus TUF 3070 Ti itt? És bányászik is vele?
[ Szerkesztve ]
-
Immy
őstag
válasz Kaci84 #72421 üzenetére
Ez azért jól hangzik hogy olvaszt meg éget
Akkor ezek szerint a legjobb riser az, ami gyárilag 6pines csatival van ellátva?Más:
BTW úgy néz, hogy jön a következő bestbuy mining kártya a sima AMD 6600 személyében. Most a legtöbb helyen a 6600XT írják a legjobb ár-érték kártyának de valószínű olcsóbban jön majd a sima 6600. Arról nem beszélve, hogy memóriában elvileg ugyanakkora teljesítménye leszApró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
koko52
nagyúr
Öveket becsatolni, irány a 4000!
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Laraxior
titán
válasz koko52 #72433 üzenetére
BNB mejen 500-ig, akkor meg is van a februári dominikai nyaralás
...és, hogy le lettem ugatva, hogy rémhírt terjeszt az index, meg a többi hullafék lap, hogy világválság jön, mert beszakad a kínai ingatlanosvacak...
Ezért jó a kripto, mert annak vajmi kevés köze van ezekhez...[ Szerkesztve ]
-
3800+
őstag
ERGO bányászoktól kérdezném, hogy melyik nvidia drivert érdemes feltenni hive os-ra 3060 Ti LHR-hez illetve melyik miner ajánlott? Trex párti vagyok és úgy olvastam az elég jó ergo-ra is, de ugye nálam lenne egy AMD kártya is a kupacban így nbminer működhet? AMD és nVidia kártyák plusz az egyik kártyára ráhúzni az lhr unlockot...
-
törölt tag
válasz aerosmith #72441 üzenetére
Mert nem érdekel senkit. Discors csatik is tele vannak ezzel mégis sokan használnak Satás ellátást az új kártyákhoz. Én is Satát használok. A kábelek nem melegek! Az RTX 3070 Ti 20W alatt vesz fel PCIE-on.
Van pár kép a neten igen. Előzményeket tudod? Hibás is lehetett? Szar OC? Vagy lehet RTX 3090-enre tették. Vagy Egy ágon ment 4 riser?
Ezekről sosincs szó. Csak, hogy a sata szar, mert valami barom elolvasztott pár kártyát. -
koko52
nagyúr
válasz Laraxior #72437 üzenetére
Mi Maldívra megyünk jövő hét szombaton 10 napra. Egy kis ETH költés volt még anno 4100-as idején, hogy asszony érezze az értelmét.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Laraxior
titán
válasz koko52 #72443 üzenetére
Legjobb, jó nyaralást"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
krepp
tag
válasz #65537792 #72442 üzenetére
Ja, igazad van a csatlakozó szabványok technikai specifikációkat álltalában részeg majmok írják, ezért én sem szoktam figyelembe venni..
szrk: Bármilyen csatlakozót szarrá lehet égetni ha elég Y kábelt használsz...[ Szerkesztve ]
"Mi nem szenvedünk! Mi így élünk!" ...Hofi
-
MPowerPH
félisten
-
őstag
válasz aerosmith #72446 üzenetére
Azt ne mond hogy risert tettél rá! Nem az számit milyen kártya hanem mit kér a risertől. Az se mindegy a 3080 2 vagy 3 pciet kér. Na meg véletlenül vissza állt e a powlimit. Ha 30W ig terheled max nem hinném hogy gond lenne. Sok kártya beéri ennyivel. Meg kell mérni vagy GPUZben nézni. Már ha rá van kényszerülve az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest