Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
válasz EQMontoya #72297 üzenetére
De újabban szerintem képes a kártya érzékelni bizonyos szintig ,ha hibázik a memória és ekkor nem elhal a kártya hanem újra elvégzi a számítást. Ez viszont extra idő, tehát lassulást okoz.
Gamingre is a szintetikus tesztekkel nézni kell, hogy valóban megéri-e felhúzni maxra a csúszkát mert lehet nem fagy le a játék, de kevesebb fps lesz a végén ha nem bírja. -
-
Laraxior
titán
válasz koko52 #72299 üzenetére
Még vehetsz szerintem annyiert
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Peterbilt379
csendes tag
válasz llacee #72286 üzenetére
Akkor én nagyon aláhúztam. 2x PwC Red Evil 6600 xt
Radeon szoftverben
750 mhz gpu
746mV (legalja)
2330 mhz ram33.3 mh/s kártyánként, de stabil. Venti már csak 25 %on megy így 40 fokosak kb. De ennek ellenére a két kártyával a gép 190w-ot eszik, kártyák nélkül meg 60w a gép.
[ Szerkesztve ]
-
Formaster
addikt
Srácok, új lakó érkezik, leütöttem egy Radeon VII-est Esetleg van itt valakinek? C-mode-ról tudna bárki bármit mondani? Mindenképp HiveOS fog kelleni? szerk: illetve mennyire rizikós c-ben hajtani?
[ Szerkesztve ]
-
llacee
őstag
Erről hallottatok már?
RavenCoinLite, mint új bányászható Coin.
Nekem új, de pl ERGO-hoz képest milyen?
[link] -
EQMontoya
veterán
válasz Peterbilt379 #72314 üzenetére
Sok a fesz.
640 mV-ig lehet veluk menni HiveOS-ben, es ott is stabilak.Same rules apply!
-
törölt tag
Igen, garanciavesztéssel járhat, de minden esetben jár azzal. Egyébként csak az a biztos, ha megkérdezed az adott bolttól/gyártótól (annak függvényében, hogy a boltnál avagy közvetlenül a gyártónál fogod-e garanciáztatni), mert utána erre a válaszra tudsz majd hivatkozni, ha esetleg később ebből problémáid származnának garanciáztatás esetén.
-
fireman123
őstag
válasz llacee #72317 üzenetére
Nem nagy szám, az első két napban kellett volna túrni, most már elég nagy a nethash. Valami shitcoin tőzsdén jegyzik csak, a forgalom szinte nulla. A ravenből forkolt rvc-ből forkolták , a dev megszegi magát oszt annyi, sok ilyen van, perszeásképpen is alakulhat.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Ugy nez ki kedvezoen alakulnak az arak... A vásárláshoz
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
P2P lehet nyomatni a forintot Binance-re!
Binance P2P Supports BGN, HUF and MDL -
ReFleXx
addikt
Legujabb T-rex-be bekerült a LHR unlock, gondolom ugyanaz a megoldas mint az nbminerrel. Probalta mar itt valaki? [link]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
F_Balazs
aktív tag
Ethereum már 2.9k alatt... hát, jobb volt a világ 4k közelében..
-
2018
senior tag
Megyünk szépen lefelé, 500k-s árfolyamnál veszek eth-t.
-
Laraxior
titán
válasz F_Balazs #72331 üzenetére
Most bazi nagy zuhanas van, valahol a 2k-s hatarrol olvastam..
Szoval talan megindulnak lejjebb a VGA arak.
Szerencsere meg 3600-nal sikerült eladnom a kis maradek ETHm.
Bar most vettem 370-nel BNB-t, az lehet hogy bukta, elegge rajar a rud a binancera"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz MPowerPH #72336 üzenetére
Ha nem vettem volna akkor siman behuzom ebayrol az SR-2-t
De igy majd legkozelebbMeg ott van, ket darab, visszavasarlasi garanciaval. Link a Bloom topikban.
[ Szerkesztve ]
-
BeZol
őstag
válasz Laraxior #72333 üzenetére
2800-2900 között van egy ellenállás, de ha azt mostanság át is töri az ETH, akkor az emelkedő árcsatorna alja a következő ellenállás, ami ha mondjuk a héten meg is történne, akkor 2600 USD környéke.
Akkor kell izgulni jobban, ha ezt az emelkedő árcsatornát átszúrja.
Sztem utolsó lehetőségek egyike most még "olcsón" beszállni, innen esetleg 2600 környékére még lenézhet, de alapvetően megyünk 9ezerig, majd korrekció vissza 5ezerre, majd fel 12+ezerre, akár 14ezerig, és sztem ott lesz majd vége a jelenlegi bulinak pár évre.
-
MPowerPH
félisten
Kinabol most keszul kitorni az ujabb penzugyi apokalipszis... Szoval fene tudja, ez a kriptot mennyiben erinti. Mindenki mast mond.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Frozen
addikt
ne haragudj de ez amit mondasz egy jelenlegi ath 2-3x lenne ami idén már nem valószinű legkésőbb január-márciusban meg itt a tél
közben több befektető és tözsde illetve nagyobb arcok 2000 dollárról beszélnek....
lesz ez még sokkal olcsobb is ellenálás ide vagy oda csak türelmesnek kell lenni.
[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Formaster
addikt
-
Laraxior
titán
Raadasul szallingoznak a GA104-es 3060-ak is...
-
-
GabeE3e
tag
NbMinert használtam LHR-es 3060ti-hoz, most tegnap kijött a T-rex-nek is a saját megoldása lhr-re, T-Rex 0.22.1 ,nekem +1 +2mh/s el jobban mennek a kártyák ugyanazokkal a beállításokkal. ( Windows alatt ) lhr-tune 4 -es beállítással.
Van olyan 3060ti, ami már 43 felett jár, persze időnként, ha lockol a kártya visszaveszi a hashrate-et, de azért átlag 41-42 körül elmennek. -
Fetyoka0
tag
Mi tortent az ethermine-on? Nem tudom allitani a gwei tresholdot mert mar mas vegu remote ip-t ker hozza amit sehol sem talalok(hiveos). Eddig *.*.*.91 volt most *.*.*.31-et ker
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest