Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz stol #5808 üzenetére

    Félig meddig állok! Ettől a törvény az törvény!
    Továbbá. Itt a nagyker kisker viszonyáról van szó. Az, hogy a nagyker mit csinál a gyártóval ugyanúgy nem érdekli a vásárlót, mint ahogyan az sem, hogy a kisker mit bokszol a nagykerrel. Neki jár a javitás. Ennek hiányában egy ugyanolyan termék. Ha ez sem lehetséges a teljes vételár.
    Ezért mondtam azt, hogy a boltos legyen normális. Akkor az átlag vásárló is az lesz (nem vérpistikékre gondoltam). Tehát ha nekem azt mondja az ember, hogy itt van 5 féle vga válassz. Szavam nem lesz. Ha kivág egy vga-t az asztalra felegmán, hogy jó neked ez is. Az a minimum, hogy visszaadja a pénzem.

    "Ha pl 2év és 11hónapos akkor 150k-s kártya helyett kap egy azonos teljesítményű, ám 30ezres kártyát, senki nem követett el sem jogsértés, sem károkozást, mivel azonos teljesítményt kapott a vásárló.
    El kell fogadni, hogy annyit veszített az értékéből a termék."

    Ezt fellejsd el. Törvénytelen ugyanis.
    Magunk között szólva etikátlan is.
    Fenti példánál maradva. Ha megdöglött a 4870-s vga-m. A boltosnak legyen esze és hagyja, hogy válasszak egy picit gyorsabbat (5zzz-t mondjuk). Tehát ne tukmálja rám az 5xxx vga-t mert az pont annyit tud. Mert még így is én vagyok a jó fej.

    Az, hogy itthon meg az eladó fizetéséből vonják azt le amit nem tud a fönök leverni a nagykeren megint más tészta (azt viszont gondolom, hogy mikor van egy kis haszon nem rak a zsebedbe semmit. a tipikus megcsináltuk, elbasztátok történet). Sajnos ez a sz.r, mocsok jellemzi ezt az egész országot. Legyél te a vevővel törvénytelen, gusztustalan. Mindezt minimál bér környékén.
    De ez nem témája a totyiknak.

    Amd - Radeon - Ryzen

Új hozzászólás Aktív témák