Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    válasz tlac #2465 üzenetére

    attól függ, hogy milyen értéket néz a nagyker, de a ksikernek az esetek 99%-ában rá kell fizetnie - az már az összegtől és végfelhasználótól függ, hogy neki is rá kell-e fizetnie...ugyebár az átlag 10%-os árrésbe nemnagyon fér bele az, hogy benyeljen a kisker nettóba 8-10k-t. De volt már példa arra, hogy ráfizetés nélkül cseréltünk egy 2 éves alaplapot egy VGA-ra, ott korrekt volt az ügyfél is, hiszen várt türelmesen, nem ugrált, hogy több mint 2 hete nincs még semmi hír sem az alaplapjáról illetve utánna még bevásárolt nálunk.
    Ezért van az, hogy nagyon kivételes eseteket kivéve nem foglalkozok azzal, amikor az illető behozza nekem a argep, depo vagy valamelyik webshop listát, hogy náluk ennyivel olcsóbb. Ha neki számít a 100-500 forint, akkor hajrá! Nem egyszer volt már példa arra, hogy utánna meg hozták be a gépet, mert azt már nem tudták megállíptani, hogy mi a rossz, az alaplapot az egyik a procit a másik bolttól rendelték...természetesen ilyenkor mindenki a saját kárán tanul :) én sem csinálok semmit ingyen, az meg egyszerűen nem érdekel, hogy garos a cucc, mert akkor vigye oda, ahol vette, és majd akkor ők bevizsgálják ingyen (ilyenkor jön a pofáraesés, a bolt Pesten van), én nem.

    stargazer - miben sikerült megegyeznetek?
    A gond egyébként ott van, hogy sajnos vannak olyanok, akik kihasználják a törvény adta jogaikat, miközben teljesen alaptalanul vádaskodnak.

    Ha valaki olvassa a Számtech boltos topicot, találkozhatott ott egy jómadárral, aki el is ismerte, hogy azért mennek szét a cuccai, mert túlhajtja őket (nem rendeltetésszerűen használja - csak ez sajnos nemigazán bizonyítható, hacsak el nem ismeri), de mindig kicseréltet mindent garanciában.

    Magyarország, magyar emberek, magyar mentalitás.

    [ Szerkesztve ]

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák