Új hozzászólás Aktív témák

  • bl0ck

    tag

    válasz Baldric #1015 üzenetére

    Helo!

    Most kinek mi a jó benne. Ha azt nézzük nem kell több 10 milliót egy igazi farmra és gépekre költeni a valóságban. A gabonák árát meg tudod nézni, az időjárás előrejelzést is. Az, hogy minek milyen idő kedvez....a játékban szereplő gabona félék 95%-nak a víz kedvez szerintem. A gépek fenntartását is meg lehet nézni, csak nem tudom, hogy külön vagy egybe veszi-e az összeset. Az, hogy Neked annyi jön le belőle ,hogy körözöl, eszközt váltasz, megint körözöl, az sajnálatos, mert a valóságban miképp csinálják szerinted? Ugyan ez, csak az időintervallum kicsit más.
    Az, hogy kártevők jönnek, elromlik a gép, trágyák közül választasz szerintem hülyeség lenne, már elnézést. Pl. én vidéki vagyok, láttam és vezettem traktort, de hogy milyen trágyát kell használni lövésem sincs, illetve mikor még angol nyelvűvel játszottam azt sem tudtam mi-mire jó a gépeket tekintve, de a valóságban sem tudom kb. Most aki még annyira sincs tisztába a dolgokkal első 20 perc után feladná. Persze lehetne benne, de ez a gyártótól függ, oda kell panaszolni.
    Egy kicsit valóban monotonnak tűnhet, sokszor nekem is az, de mikor a térkép egyik feléről el kell menni a másikra, vagy gabonát szállítok le eladó helyre, bálázok és azt hordom, olyankor elvagyok, mert játékokban van egy hülye gyűjtögetési szokásom.

    Veled az a baj, ha nem haragszol meg, hogy Te úgy akarsz játszani, hogy a valóság legyen lefektetve eléd, csak Ne kelljen valójában a traktorba/kombájnba ülni, szántani stb. Az most, hogy Veled van-e a baj, így konkrétan igen, amúgy is-is. Neked kell tudni, hogy szeretnél-e játszani vagy nem. Szerintem amúgy multiban sokkal jobb mint csak single playerben.

Új hozzászólás Aktív témák