Új hozzászólás Aktív témák

  • Baldric

    csendes tag

    Sziasztok!

    Megkaptam ezt a játékot ajándékba mert haverom szeretne vele multiban játszani.
    Megörültem, mert bár nem ismertem, szimpatikus volt a kritika alapján, de azt hiszem az elvárásaim túl magasak lettek, és most 1 órányi játék után csak addig jutottam el hogy felidegesített.
    Szeretném újra elővenni, mert mégiscsak ajándék volt, de erre nehezen veszem rá magam.

    Megkérnélek titeket hogy írjátok le röviden mi a jó ebben a játékban, mert nekem eddig csak a következő véleményem alakult ki:
    Úgy tűnik számomra hogy a játék 95%-ban csak abból áll, hogy megyek a traktorral a szerszámért, aztán megyek a földre és körözök amíg be nem járom, aztán megyek a következő szerszámért, és körözök amíg be nem járom. Ha pedig ügyes vagyok és elégszer ismétlem ugyanazt a folyamatot, akkor eljuthatok addig, hogy még több területen kelljen körözönöm...

    Azt gondoltam hogy majd lesz mindenféle grafikon az árakról, majd nagyon kell figyelni mi mennyit fogyaszt, minek mi a fenntartása, milyen időjárás minek kedvez, meg persze hogy majd kártevők támadják a földem, tönkre mennek a gépeim, döntenem kell milyen trágyát használok mikor, szóval hogy majd lesz egy csomó stratégiai elem és választási lehetőség, különböző előnyökkel és hátrányokkal, de mindennek eddig nyomát sem láttam, és az egész játék csupán monoton traktorvezetésből áll, aminél nem számít semmi, sem az idő ami alatt végzek, sem az elvégzett munka alapossága, sem az időjárás, stb...

    Egyetlen pozitívum amit eddig találtam, az hogy nyugtató, és ha az ember nem úgy áll hozzá mint egy játékhoz, hanem mint valami olyan hobbihoz mint a horgászat, akkor el tudnék képzelni a stresszes napjaim után fél órányi szántást, de sajnos ez önmagában nekem kevés.

    Szóval a kérdésem, hogy rosszul gondolom, és nem látom még ezt a játékot olyan mélységben ami megmutatná mi is jó ebben, vagy ez valóban csak egy olyan játék aminek a hangulata fogja meg az embert, és nem kell tőle sokat várni egyéb téren?

    Az nyilvánvaló hogy a játék jó, hiszen ti is játszotok vele és egyébként is meglepően népszerű, tehát a fentieket nem kritikának szántam, csak azt szeretném megtudni hogy nekem való-e, mert nyilván nem tetszik mindenkinek minden játék, és ahogy nem szeretek horgászni, úgy talán nem szeretném ezt a játékot sem, hiába szánnék még rá néhány órát.

    A véleményeket köszönöm előre is.

Új hozzászólás Aktív témák