Új hozzászólás Aktív témák

  • SaGa59

    őstag

    válasz SaGa59 #7902 üzenetére

    Nem tudtam ellenállni és beruháztam egy DS Remasteredbe is. Az este belenéztem és észrevettem valamit, amit a másik két részben nem (legalábbis néhány óra játék után mind a hárommal). Van legalább fél másodperc késleltetés, ha nem több a kontroller ravaszának, vagy gombjainak megnyomása és az indítandó mozdulatsor megkezdése között. Emiatt nem az ellenfél mozdulatait reagálja le az ember, hanem megpróbál elébe menni a feltételezett, lehetséges támadásaiknak. Ha nem pontos az időzítés, akkor vagy túl hamar próbálok pl kivédeni egy csapást és mire a saját animációm véget ér és váltani tudok, be is szedtem a csapássorozatot, vagy mellé ütök, mert még nem ért oda az ellen a fegyver hatótávjába és szintén beszedek párat, mire újra akcióba léphetek. Mondjuk, ami igazán felbosszantott, hogy a késleltetés miatt sikerült egy nem is túl széles hasadékba ötször is beleugranom, ahelyett, hogy átugrottam volna. A másik, ahogy a fejszecsapásaim a folyosó falán szikrázva fennakadnak, de attól az ellen még ugyanúgy hullik, mintha ő kapta volna. Ez szerintem komoly szépséghiba. Persze ha nem hullanának, jobban fájna. A harmadik, amit meg kell szoknom: ha belenézek az inventoryba és nem lépek ki belőle teljesen (olyan kicsi a nyitott képe a jobb felső sarokban, hogy nem tűnik fel), csak nézek bután, hogy hiába nyomkodom a „ravaszt”, nem támadok vagy védekezek, mert addig nem reagál, míg nyitva van. Az ellen viszont simán lecsap. Ez nagyon zavaró.
    Viszont az a trükk az asylum démonnál, hogy nem nekirontani kell, majdnem csupasz kézzel, hanem elslisszolni mellette és kicsivel később könnyedén leverhető, tetszett. Persze nekiugrottam néhányszor, mire észrevettem a lehetséges menekülési utat. Ami rámutat, hogy mindent is meg kell nézni, amíg módodban áll, mielőtt verekedni kezdenél valakivel.
    Illetve a DS 3-ban is találtam valamit. Lehet, hogy a HDR okozza. Az elején, a karakter kiválasztásakor kicsit csinosítani akartam rajta (tudom, minek, a játék nagy részében úgyis rászikkadt bőrű zombiféle kinézete lesz, de akkor is), de hiába színeztem a frizuráját, mindig csak valami majdnem fekete maszat maradt a szín helyett. A másik két résznél ilyen gondom nem volt.

    STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing

Új hozzászólás Aktív témák