Új hozzászólás Aktív témák

  • TOBY29

    csendes tag

    válasz Deller2010 #3275 üzenetére

    Egy kicsit furcsa a lista a számomra. A Telekom és a Deverto tiszta viszont a többi követelés több mint érdekes. Valószínűleg egy jó pár követelés hiányzik még a listáról

    Egyébként a portfolion egy kötvényes (ati72) írt pár hajmeresztő dolgokat. Azt sem tudta elsőre pontosan, hogy milyen kötvénye van 2013/B utána gyorsan módosított 2014/B. Szóval inkább tűnt nekem a trükkös bratyók liblingjének, mint elkeseredett kötvényesnek. Csontig tolta a bandavezérnek, mint lefety lóránt a jó öleb.
    Szóval megtudtuk, hogy a trükkös bratyók dolgozói leépítésnek azt hívják, hogy hónapokig nem fizetik, ki a dolgozók bérét hátha elmennek maguktól.(így nem kell bejelenteni a csoportos létszámleépítést) Továbbá ők számolták fel az ügyfélkörüket, sőt még pénzt is kaptak érte. Ezért van az, hogy minden ügyfél mehet merre lát és a fővonali szolgáltatók sem állnak szóba velük.
    Azt is előadta, hogy 3 milliárd tartozás sem annyi, hanem 4,5 milliárd. DE……… kész tervek vannak. A csodaelixír neve xprime. Minden problémára ez a gyógymód csak még kellene egy kis pénz, hogy befejezzék. Megjegyzem Takács azt hazudozta, hogy ez kész van, működik rengeteg ügyféllel még számlát is írtak a franchise értékesítésről most meg azt állítja valaki még nem piacképes.
    Volt egy mondat ati72 írásában, ami nagyon igaz:
    „A csőd egyenes következménye lett volna annak, hogy eljárások induljanak a cég ellen”
    Ez így van és a szélhámosságért szoktak letöltendőt osztani.

    Valóban március 28-ig ígérik a 2014-es jelentésüket, de még egyelőre a 2013-ast kozmetikázzák. A régi új jól bevált menedzsment, ami most Interim is, ha kell :D
    Annyit csinálhattak volna, hogy a bandavezér átpasszolja a vezetést a tesónak. Takács Gábor is biztos magas kvalitású vezető, ha mutyiról van szó.

    [ Szerkesztve ]

    more beer,more the boss "Come back home to the refinery Hiring man says "Son if it was up to me" I go down to see the V.A. man He said "Son don't you understand"

Új hozzászólás Aktív témák