Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz dragonfx #8779 üzenetére

    Igen...imádom a sor 6 hangját. Mikor brummog alacsony fordulaton, és mikor leszabályozás előtt visít. De a legszebb hangja nyomatékcsúcson van, olyan 3500rpm körül. :B Csak az a gáz, hogy most kicsit elszalad velem a ló. :B 66l -el 670km -et tudtam csak megtenni, ami eddig az egyik legrosszabb így mindennapi használatban.

    marsu: Igen, főleg egy ilyen mértékű gyorshajtásnál visszahozza az árát akár egy alkalomból is.
    Nekem eddig a 60 -as táblánál volt egy asszem 82 -es gyorshajtásom, 15k -m bánta nekem is, de pontot érdekes nem kaptam. :F És az is csak azért, mert az M6 -os végén a kamion miatt nem láttam meg a kukkereket. :(((

    Bubu79: Hidd el, én is így vagyok ezzel. Tegnap és még vannak napok, amikor feszültebb vagyok, és olyankor bizony így reagálok. Ennek is volt előzménye, mert Pécsen majdnem karamboloztam. Majdnem állóra fékeztem az autót, mert egy fasz a szerpentinen zárón a kanyarban előzött. Én a kavicson mentem a végén, és tényleg majdnem megálltam, hogy elférjen. Előtte meg a zöldnél kellett fékeznem, mert egy másik fasz nem nézte, hogy neki már régen piros, és átvágott előttem. :((( Ez nálam tökéletesen megalapozta azt, hogy a vérnyomásom az egekben legyen. És rájöttem arra, hogy akkor nem ér stressz, ha 150 -el járkálok, mert tuti senki nem előzget, nem vonatozunk, és nem kell annyit néznem a visszapillantót, hogy melyik gyökér próbál beférni elém. Tegnap is csak addig mentem 100 -al, amíg nem voltam ideges. Érdekes, utána egyből megnyugodtam. :)
    A furgonosok meg szánalmasak, azokkal pont én is úgy vagyok, hogy engedem őket, had menjen. Általában ott is mind1, hogy záró vagy kereszteződés, szembejövő vagy kanyar. Ezekkel nem foglalkozom, max. tényleg csak akkor ha ideges vagyok.
    Nem várom én el az autótól a tiszteletet, de egy S500 -as mergát biztos senki nem túr le a szaros puntójával pl. Erről az egymás mellett megyünkről meg annyit, hogy az csak 3s -ig tart, és hangsúlyozom üres úton. Utána nyugodtan visszasorolhat, de csak a helyemre. Ebben nem látok semmi rosszat. Persze, ha tudom, hogy egy erősebb autó van mögöttem, akkor már mielőtt elkezdene előzni, akkor taposom le a pedált.
    Higgyétek el tudom mit szabad és mit nem. És csak akkor csinálom ezeket, amikor tudom, hogy nincs senki az úton rajtunk kívül. Abban meg hogy hagyom, megelőzni magam és utána én is letolom, nem látok semmi rosszat, megmutatom neki milyen idegesítő is az ilyen, és hogy ehhez nem kell nagy vezetési tudomány, mert még a barátnőm is megtudná csinálni.

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák