Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    válasz CharlieDrop #68346 üzenetére

    "E39 meg nekem sohasem tetszett..."

    Sose voltam bmw-s, lehet nem is leszek, de az e39 megfogott. Ha valaki megkér, hogy rajzolj le egy szedánt, akkor az e39 lesz ahhoz a rajzhoz a legközelebb szerintem. Örök forma:

    Nekem azért tetszik mert egy tökéletes átmenetnek/aranyközépútnak gondolom. Az eleje talán szebb az e34-nek, de a segge, oldala, teteje, aránya az e39-nek a legjobb <3 .
    Egy jól karbantartott m5 még a 300-at is megfutja (igaz, a limitert előtte ki kell venni, mert úgy csak 260).
    Lehet benne ülésfűtés, xenon lámpa, automata lámpakapcsolás, automata csomagtérajtó becsukás (igaz nagyon ritka), ülésmasszírozás (csak az alfelet, hátat nem masszírozza, ritka), nagy navi (cserélhető korhűnek kinéző androidosra, és sok extra app is van, mint pl ibus) és stb...
    Ami esetleg hiányozhat egy mai autóhoz képest a vakfolt/holttér figyelő), a fejlettebb fényszóró (pl kanyarkövető bixenon, vagy annál jobb) és esetleg a tolatókamera (és hogy mutassa vonalkákkal a pdc mennyi van még hátra). Nincs panoráma tető, csak normál napfénytető. (Ezek szerintem szőrözős indokok, együtt lehet velük élni :D.)
    Ami béna benne a pohártartó (én személy szerint leszrom, nem vagyok egy kólázó amcsi), és szerintem kicsik a külső tükrök (az m-es már elég nagy, csak ritka és drága).

    További szexi képek a fb csoportból (a gagyi angel eye fényszórón kívül nincs hiba a képben):
    [kép] [kép] [kép]

    [ Szerkesztve ]

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák