Új hozzászólás Aktív témák

  • Rendo84

    senior tag

    Sziasztok!

    Indítással kapcsolatos problémám van sajnos, ami több hónapja kezdődött és egyre romló tendenciát mutatott ahogy közeledett a nyár, ezért vélhetően csak a meleg idő miatt lehet rosszabb a helyzet.
    BMW E60 520d 2006 évj, 2000-es dízel autóról van szó és hideg indítás tökéletes minden alkalommal elsőre, viszont ha mentem vele 30-40-50 km-ert leállítom és már így melegen szeretném újraindítani mondjuk 30 perc- 1 óra múlva, az autó nem indul! Start gomb megnyomásával csak egy kattanás hallattszik és nem történik semmi. A vízhőfokot megnézve a titkos menüben 80-90 C fok körül van ilyenkor.
    Úgy tapasztaltam minél melegebb van kint, annál több ideig kell várni, hogy újra elindulhasson. Ha kint 30-40 fok körül van, akár 3-4 órát is várni kell hogy elinduljon.
    Fedélzeti computer hibát nem hoz, laptoppal csatlakozva pedig mind a 4 hengernél izzítás hibát jelez, vélhetően gyertya cserés, nem tudom ez is lehet-e egy hiba lehetőség? Bár úgy gondolom hidegen nem indulna be akkor. Illetve ha ez lenne a hiba elindulna, csak sokáig tekerne? (2 éve vettem az autót, megvételnél még két hengernél hozott izzítás hibát egyébként. De szerintem nem emiatt tilthat le az autó melegen.)
    Amik cserélve lettek most: Olaj, olajszűrő, motor levegő szűrő, üzemanyag szűrő

    Eddig egy autószerelővel beszéltem, aki nem autóvillamosságis, az ő tippjei: relé, önindító, akkumulátor

    Nektek lenne ötletetek vagy találkoztatok ilyennel, mi lehet a probléma, mivel próbálkozzak, hol keresgéljek?
    Első körben nem szaladnék vele a szerelőhöz, házilag faterral kicserélnénk, ha könnyen orvosolható lenne a hiba. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák