Új hozzászólás Aktív témák

  • ZollR

    tag

    válasz ninjacat #6819 üzenetére

    Nem bűn ez igaz, de akkor ahogyan tetszett örülni az akciós 3%-os devizahitelnek, úgy tessék örömmel befogni a pofánkat és kussolva fizetni a 2x akkora törlesztőrészletet.
    Jaaa, hogy azóta 2x akkora lett a kamat (~5.5%) és 70%-ot emelkedett a frank? Ami együttesen 2.5x-3x akkora törlesztőt eredményezett? Én kérek elnézést. Kinek a hibája is ez? A banké, mert meglépte, vagy az emberé aki felvette. Szerintem jogállamban ami nem tilos az szabad. Nem volt törvénybe iktatva hogy tilos frankhitelt adni, és bár a bankok tudták hogy ez lesz lapítottak. Nem mondom, hogy korrekt lépés volt, de nem volt törvénytelen.
    Millió egy embernek fogalma sincs a bitcoinról, közületek sokan - és én is - úgy kezdtük a bányászást, hogy egy éjszaka alatt 3-4 BTC-t lehetett kibányászni, most akkor azok fújolhatnak, hogy mi tudtuk és mekkora szemetek vagyunk hogy átvertük őket, mert nem szóltunk hanem lapítottunk? Mi ez ha nem kettős mérce?
    Mindenki előtt ott volt a kockázat, le volt írva, feketén - fehéren. A bank jogosult a kamatot módosítani, a bank jogosult magas áron vételezni frankot az ügyfélnek (vagy az ügyfél beviszi a frankot, amit egyébként sokkal olcsóbban úgysem kap meg sehol).
    Én is lakáshitellel vagyok, mert a cégembe tettem minden pénzem, magas a törlesztő, de még így is többet keresek, mint amennyit kifizetek. Bőven többet. Azok az emberek akik aláírtak a banknak magukra vessenek. 20 év telt el a rendszerváltás óta, tessék már felnőni, és ezeket a demagóg dumákat félretenni. Amikor a "kommunizmust" (szocializmust) kapitalizmusra (piacgazdaságra) tetszettek cserélni éljenzve az új világrendnek, akkor ugye a kapitalizmust minden nyűgét és baját is el tetszettek fogadni.

    :W

    [ Szerkesztve ]

    Végül, a dollár, az euró és a nyugati imperialista kapitalista hatalmak alkonyában nem marad más, csak 7-1=6 milliárd bitcoin spekuláns, akik autodidakta módon sajátították el az open source közgazdasági tudományokat! By: --Rawlings--

Új hozzászólás Aktív témák