Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Ragacska #6076 üzenetére

    Hát, én is ezt, és egyáltalán nem így néz ki. :(
    No de akkor a szoftveres mód eszerint megoldotta. :)
    Túlhajtási határértékeket biztosan lehet állítani szoftveres módban is. A kép szétesését illetően: feszt néztél ott?

    darky@: Ált. kiküszöbölik a gyárilag beépített driver-hibákat. Most már én is megint szemezek vele, mert eddig csak a Clear Sky nem indult Vista x64 alatt, most viszont már a Grid is leáll, ha elérek bizonyos szintet (függetlenül a teljesített pályától), és nehéz elhinnem, hogy ez az új konfig miatt lenne, amellyel eddig ebben a programban nem volt hiba (mármint a program hibáit leszámítva). Mondjuk elég szar játék, csak unalmamban nyomtam, és így csak megadta a végső löketet a kiirtáshoz, de attól még nem 100-as a cucc.

    killer1203: Én mondtam, hogy ilyen hibájuk van a Glaciatoroknak, mákod van, hogy rögtön rossz, így helyből kötelesek cserélni, nem kell hetekig/hónapokig várnod. Lehetőleg NE Glaciator-osra cseréld! Az biztos, hogy alapon is 60%-os a fordulatszáma, tehát le semmiképpen nem állhat. Esetleg bios-buheráltat kaptál, nem is újat? Előfordul, nézd meg.

    3DMark-ot ne futtass, csak olyan tesztprogit (Furmark), amely mellett folyamatosan látod a VGA hőmérsékletét, máskülönben könnyen hazavághatod, és a log-fájlt már egy másik VGA-val kell megnézned.

    Ez nagyon durva, főleg, hogy a CoD4-ben nem is kap max. terhelést a kari. 2D-ben 55-65°C-os kellene legyen a kártya 60% hűtéssel (ha csak nem bios-prebuherált). Ja, látom, már írtad a műanyagokat, hát akkor tutira használtat kaptál, nálam még a gyárilag javított cserén is rajta voltak.

    Daffni2: Ez elég buta ötlet egy vsz. túlmelegedő VGA teszteléséhez. :(

    penge111: Lapcsere kell neked ahhoz a VGA-hoz. Kis AMD-k mindenképpen gyengék hozzá.

    Itt az új RivaTuner, aki kísérletezne vele.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák