Új hozzászólás Aktív témák

  • drsanya

    aktív tag

    válasz biker #54398 üzenetére

    Nem! Van a config fülön a Wheel force csúszka, újítás, hogy azon is van Auto pipa. Ez ha beállítod Auto-ra, akkor felismeri a bázis nyomatékát, beállítja, és utána már nem tudod manuálisan állítani. Nekem felismeri a 9Nm-t és nem lehet igazítani a csúszkán utána. Ha kiveszed a pipát, akkor meg tudod azt is állítani. Ennek szerintem a bolondbiztos "nemtudommennyittudakormányom" miatt van jelentősége. Aztán, hogy pontosan ismeri e fel a valós tudását a bázisnak, vagy nem, nincs tapasztalatom, mert nincs még másik három egyéb bázisom otthon. Az R9-et gond nélkül felismerte és ráhúzta, hogy 9Nm.

    Az F9-en lévő Auto gomb meg a fenti értékhez beállított nyomatékhoz igazítja az FFB erejét, és ez lehet finomítani az Intensity értékkel. Ha az Intensity-t beállítod 100%-ra, majd nyomsz egy Auto-t az F9-en, akkor én nem tudtam még elfordítani se a kormányomat, nemhogy vezetni. Ha lehúztam nullára, akkor sokat finomodott, de így is lejjebb kellett vegyem.

    Nemtom érthető e így, egyszerűsödött az FFB beállítás, hogy ne húzd túl ezekkel (ne legyél folyamat pirosban), más jelentősége nincs szerintem. Ahogy mondtam is, nekem pl sokat segített, mivel nem vagyok hardcore FFB szakértő.

    I am iRacer

Új hozzászólás Aktív témák