WarCraft System Sounds

Eljött az idő, hogy eluntam a Windows beépített hangjait be- és kijelentkezéskor. (Voltaképpen eluntam már jó régen, csak most vettem magamon erőt, hogy valami mást találjak a helyébe.) Fogtam a SoundForge-ot, meg néhány kedvenc zenémet, és kivagdostam belőle pár hangulatos részt. No, nem kell semmi ördöngősségre gondolni, szimpla fade in-out, csak az időzítésre kell figyelni. (Hogy miért ment ez a szösznyi infó címlapra? Gondoltam, esetleg másnak is jól jöhet. Igazi WarCraft fanoknak szinte kötelező valami hasonló.)

Az általános használati hangokat meg akartam hagyni, mert azokhoz már hozzászoktam, de a főbb zenéket mindneképp le akartam cserélni. Így esett, hogy WarCraft témájú lett a rendszerhangjaim közül a négy főbb.
Konkrétan ezek:

Hirdetés

     ● "Windows indítása" és "Kilépés a Windowsból" - Arthas' Betrayal soundtrack
     ● "Bejelentkezés a Windowsba" és "Kijelentkezés a Windowsból" - A Call To Arms

Természetesen mindkét csodás zeneköltemény Jason Hayes zsenijét dicséri. Nélküle más monumentális zenék után kellene néznem, de ennyire sehogy sem elégíthetném ki ezirányú megalomán vágyaimat.

A lustábbak kedvéért összecsaptam egy kis progit, amit a hangfájlok mappájába bemásolva és futtatva pár kattintással beállíthatjuk őket rendszerhangnak. Windows XP alatt készítettem, és a Vista registryjét sem ismerem, úgyhogy az XP-n kívüli operációs rendszer esetén inkább kézzel próbáljátok. (Más fájlokra nem működik, értelemszerűen, és mindenképp a fájlok mellé kell tenni az exét. Ha bármi probléma volna a progival, szóljatok!)

Nos tehát, itt a ZIP fájl, a négy hangfájllal és a segédprogrammal, Data.hu-ra föltöltve. Remélem, lesz, aki örömét leli benne!

WarCraftSystemSounds.zip

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek: