Hawx demo PS3-ra - 2 hét csúszás

Az interneten bóklászva az ember érdekes megállapításra bukkanhat a márciusban megjelenő (Tom Clancy nevével fémjelzett) vadászrepülős játékkal kapcsolatban. Rossz nyelvek szerint ugyanis a 2 napja megjelent demo Xbox360 exkluzív. Kissé morbid elképzelés egy muliplatform játék kapcsán, vagy legalábbis irreális, mármint annak fényében, hogy előzetes tervek szerint a PS3 változat csupán 1 (azaz egy) nappal később - tehát tegnap - került volna ki a Playstation Store-ba. Természetesen ismerjük az időleges exkluzivitás fogalmát, de tényleg van értelme ilyesmiről beszélni egy demo kapcsán, miközben 24 óra választaná el egymástól a két eltérő platformra szánt verziókat?
A feltételes mód azonban most sem véletlen. A Ubisoft közleménye szerint:
"Egy váratlanul felmerült (technikai) probléma miatt a demo megjelenési dátuma február 26-ra módosul. Elnézést kérünk a kellemetlenség miatt"

Hirdetés

Ilyen mértékű csúszást minden bizonnyal csak valamilyen komoly hiba okozhat, mindemellett még így is jók az esélyei annak, hogy a HAWX demoja az ingyenes Silver előfizetéssel rendelkező Xbox tulajok és a PS3-at használó kollegák számára egyszerre váljon elérhetővé.

A játék Észak-Amerikában március 6-án, Európában pedig 7 nappal később jelenik meg.
Már amennyiben nem jön közbe semmi...

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek: