Egy kis motorozás a joystickkal

Hirdetés

Mivel nagy motorozási szenvedélyem van ezért vettem egy ''crossmotor verseny'' játékot. Gondoltam, hogy elleszek vele 1-2 hónapig míg kijátszom, de ekkor ért a meglepetés.
[kép]

Kibontás, utasító könyv nézegetése, milyen jó lesz a játék, húúú-híííí de király, milyen jó a grafika, lehet benne csajozni, jó motorok, stb. Még mielőtt írok is bármit nagyon bevált a játék, csak van hozzá egy-két szavam.
Mint mindig, soha nem vetem magam a mély vízbe ezért legelőször az arcade módra mentem, mint nagy mohó magyar ember egyből 500 ccm-is motort választottam, amivel nem bírtam kanyarodni, stb. Viszont menni tudott. Egyből elvette a kedvemet, de utána kipróbáltam a 250-es és 125-ös motorokat is, utána egyből visszajött a kedvem. Miután 1-2 nap alatt kitapasztaltam, mit hogy kell csinálni nekiestem a championship mode-nak...
Először nevet kellett adni karakteremnek, utána motor adott volt egy romos házban kezdődik az élete ennek a kezdő motorosnak. Miután versenyeket nyer újabb barátnőkre tesz szert, és több pénzt nyer, a játék végén a tengerparti villában egy szőke cicával éli le hátralévő életét. A játékban folyamatosan vannak versenyek, legelőször 0$-os kerettel indulsz, majd mikor megnyered az első versenyt nyersz 200 $-árt. Az első idényben 125 ccm-es motorral mehetsz csak, majd a második idényben 250 ccm-essel, majd az évzáró idényben már az 500 ccm-is motor hangját is élvezheted.
A versenyek 5 különböző országban zajlanak le: Olaszország (a legnehezebb), Jamaika, Egyiptom, Anglia, USA. Minden egyes idényben megváltozik a pálya hossza, mérete, utjának iránya, stb. Mindegyik országnak van Arénája és egy szabadtéri ''erdős terep'' ahol egyes kapuk jelzik és egy nyíl, hogy merre kell tartani. Amerikában és Angliában, valamiféle világrekordot lehet beállítani.
Ha lejátszasz egy-két pályát, vagy nagyon boldog vagy, vagy nagyon ideges, velem megtörtént mindkettő. Általában úgy játszottam, hogy 2 pálya után egy fél órás szünet, hogy megnyugodjak.
Mint említettem arra számítottam, hogy 1-2 hónap alatt játszom majd ki a championship módot, na ebből az 1-2 hónapból kb. 3-4 nap lett, vagy annyira jó volt, vagy annyira egyszerű, de én inkább elsőre szavaznék. A nehézségi szintje 10-ből kb. 6-7.

Tulajdonképpen crossmotor szerelmeseknek készült játék,de aki motorozik annak kihagyhatatlan, ugyanolyan elit játék, mint a MotoGP, vagy bármelyik motor játék.

Akkor egy kis izelítő!
Anglia:[kép]

Jamaika:[kép]

Üdv.: Maka