Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
senior tag
válasz
wjbhbdux #390 üzenetére
13éves a kód ami van nekem.
Nem emlékszem, de tuti nem adtam semmilyen fiókhoz akkoriban. Ha mégis, akkor ennek adtam volna amit most is használok.De amúgy beszéltem az ea oldalán lévő chaten valakivel és nem tudott segíteni hogy aktiváljam a játékot.
Marad a kisebbik rosz, megveszem újra, kb ugyan annyit fogok fizetni érte, mint 13éves.2200forintésrt vettem, most talán még kicsit olcsóbb is lesz.
Az ea programjában és az böngészőben is próbáltam hozzáadni a kódot, nem ment.
Köszi a segítséget!
-
Bal0924
senior tag
Köszi!
Tudnak magyarul is?
Linket tudsz adni, hova írjak nekik? -
Bal0924
senior tag
Sziasztok!
Miért nem lehet a régi dobozos kódot beaktiválni a mostani ea-ba?
-
Pécsi gyerek
addikt
válasz
Pécsi gyerek #385 üzenetére
Baz,láma vóltam 😁 Egy két küldit megcsináltam,utána meg már megyis a mentés 😨😜😊
-
Pécsi gyerek
addikt
Sziasztok.Felfedeztem ezt a gyöngyszemet magamnak én is 😀Nekem bejön tetszik.👍Egy gondom van nem tudok menteni játék állást😨Win7 64 bit hd4850 karival tolom.Minden mükszik csak a mentés nem.Valaki tud erre mondani valami okossat?
-
bantuedu
csendes tag
válasz
Fortissimus #382 üzenetére
gtx 460 am van . szal még azt se mondhatom hogy gyenge mert a bc2 fullon megy vele simán.ez meg szopat
-
bantuedu
csendes tag
szevasztok. nekem szintén nem jó a térkép . csúszkál rajta nincs a helyén próbáltam más felbontással bepatcheltem de semmi ugyanúgy szar. megoldás?
-
Grisam
tag
válasz
nincskedvem #338 üzenetére
Nekem is ugyan ez a hiba jön ki, de viszont nekem Ati X1900XT 512MB DDR3-as videókarim van. Nem lehet kevés a kártya. Van akinek 8600GT-n ment és szerintem attól jobb.
-
Snooker
senior tag
-
Jhericho
tag
win7-em van és egy régi p4-es gép 1giga rammal megy egy 512-es ati kártya. Kiválóan műxik a game MAX grafikán...
-
Mantaniro
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is egy hasonló problémám lenne. Letöltöttem, feltelepítettem a játékot,crack..stb. Elindítom és kiírja hogy loading...
Több percig csak ezt írja. Nem győztem kivárni hogy mit csinál. Ez normális jelenség? Bőven futna a gépen...
Köszönöm -
simos
tag
válasz
Fortissimus #371 üzenetére
Szevasz Fortissimus
Sajnos a patch-el sem megy.
Ugyanaz a jelenség.
Megcsináltam az affinitást, amit a txt fájl-ban írtak, de már alapból ki volt választva a cpu1 és 2 !
Még annyit, hogy patch-elés után újra kellett Crack-elni, mert nem indult. (kérte az eredeti lemezt) Ez normális?
Szerintem mindent jól csináltam de nem jó.
Nem tudom mit csináljak még, de jó lenne vele játszani.Van esetleg még ötleted?
-
simos
tag
Sziasztok.
Segítséget kérnék : elindul a játék, bejön a főmenü és megfagy. De közben remeg a kép. Mi lehet a probléma? Már 3 különbözővel is próbáltam. A gépem az bőven bírná !
vga : HD4850
Olvastam, hogy problémák vannak Ati kártyáknál a játékkal. Lehetséges, hogy nem is fogok tudni játszani? (remélem nem lehetséges)Előre is Köszönöm !!
-
fpeter07
veterán
Na XP-n meg tudtam nézni milyen is a játék. És tetszik
Már az Assassins Creed-es ugrálás miatt is. Mondjuk azt a üveg bort nem tudtam hogy lehetne észrevétlenül ellopni, ezért kispityuval rendet kellett tennem
Az elején lévő táj szép volt (3 hónappal ezelőtt)
-
glutamin
őstag
Nagyon leült ez a topic, pedig a játék ott van a szeren.
-
Hunyus
senior tag
Már végig toltam 1szer,de közbe vga cserém volt,x1800xt-re,azt nem vágom ezzel miért nem indul el.
-
d3vilz
csendes tag
megoldódott
-
d3vilz
csendes tag
Hali, Miért van az, hogy elindítom bejön loading és ennyi semmi mást nem csinál valaki tud rá megoldást?
-
fpeter07
veterán
Ennyi gondot sem láttam még egy játékban, megy is a levesbe. Lehet azért nem láttam, mert eddig csak a loading képernyőt láttam, de nem is baj, majd félév múlva újra megpróbálom.
-
Fortissimus
őstag
a terkep szetcsuszasra van vmi megoldas? most csereltem le az nvidia karimat ati-ra
ati patch fennt van+ 2-es 3-as cpu kilove -
glutamin
őstag
válasz
hülyegyerek #357 üzenetére
Én tegnap töröltem. Jó kis játék volt, de aránylag hamar vége lett.
-
glutamin
őstag
válasz
hülyegyerek #355 üzenetére
Nem.
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok. A sztori részt teljesen kijátszottam ,viszont freeplayben csak 70%-nál vagyok.Fog történni valami extra,ha ezt is kijátszom 100%-ig?
-
qwerty123
tag
-
qwerty123
tag
Miért hülyült meg a térképem?? Eddig normálisan ment minden 1280*1024-ben, mosz fullhd-ben teljesen szétcsúsznak a dolgok. Hogyan lehet ezt megjavítani??
-
romero28
senior tag
válasz
nincskedvem #346 üzenetére
kevés hozzá a videókártyád
-
nincskedvem
aktív tag
Valaki az én bajomra?
-
Bluegene
addikt
gameplay-ben 75%-on míg freeplay missionsban csak 16%-on
kérdésem hogyan haladhatnék előrébb freeplayben, már rohadt sok náci létesítményt kilőttem, mégis lassan haladok a freeplayben, nem lehet e vhogfy felgyosítani
és mi van ha végigviszem a game-t simán és a freeplay-t hagyom a fenébe, keletkezik-e ebből károm?
-
Enton
addikt
válasz
Sajnos nálad biztos a dolog:
Kevés a VGA neki.
(#339) carrot:
Szerencsére én még nem találkoztam ilyennel, mármint hogy a win7 satura fagyjon/faggyon, mindig meg lehet menteni alt+ctrl+del-el.
Próbálj meg egy régebbi drivert hami még felismeri a kártyád, habár nem valami sok van belőle, de idővel tuti megoldják a 5xxx szériás problémákat is.Plusz még megpróbálhatod a kiadott patch-et is:
[link] -
dokee78
félisten
válasz
Akkor döntsd már el 256MB vagy 1GB a VGA,mert szerintem 256MB.
Valszeg gyenge a VGA szerintem.
-
carrot
tag
Sziasztok, most lett meg a játék, feltettem, aztán a patchot is, de a menüben kiakad. Tunningolva nincs semmi, Win 7 64bit, legújabb driver (9.12), 5770 kártyán. Megköszönném ha tudjátok a tutit.
-
glutamin
őstag
Még 6 Perk hiányzik. Jó móka lesz összehozni.
-
Colos1
őstag
Ha a fordulatszámra gondolsz, akkor azt állítja autón. 90 foknál éri el a 100%-ot. A régi gépemben nem melegedett ennyire, és ebben az új konfigban a teljesítménye is nagyobb. Ez azzal magyarázható, hogy az előző tápom kicsit gyenge volt hozzá, mert 26A kell neki, a régi tápom meg csak 22-őt tudott.
Azt nem is mondtam, hogy ezeket a 97 fokokat az everesttel, játék közben naplózva kapom, és ez a 97 fok egy "peak" érték, az átlag az csak 90 fok. Mivel hamarosan új videokártyát tervezek venni, és ezek a chipek azért eléggé hőállóak (tartósan 107 fok felett károsodik) jobban aggódom a HDD miatt, amelyre a meleg levegőt rányomja...De az csak 40 fokra megy fel 2 óra alatt, és ezt eléggé keveslem. Felmerült bennem az is, hogy az everest nem mutat valós értékeket.
-
qwerty123
tag
válasz
alibaba78 #322 üzenetére
Szia!
Hát először nekem sem jött össze Win7 alatt Ati kártyával. Szóval előtte egy Nv hártyával nyomtam, aztán vettem az Ati-t, de azzal nem működött rendesen. Nekem úgy sikerült megoldani, hogy nyomtam egy reinstallt, feltettem a patch-et, aztán crackeltem. Persze előtte feltelepítettem a legfrissebb VGA drivert is.
-
alibaba78
őstag
válasz
DiamondBack #323 üzenetére
CSak tudnam, hogy inditottad el?!
-
DiamondBack
senior tag
Kicsit gáz
low grafon 800*600-ban is megfőzi a karimat....
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Tudna vki segiteni? Felraktam a jatekot, patcheltem is, de tovabbra sem megy.
Most mit szurok el? Termeszetesen w7-em van. Mar a menunel fagy.
-
Colos1
őstag
válasz
DiamondBack #320 üzenetére
Ezt megfigyeltem én is, nekem is nagyon melegíti a kártyát, 97 fok volt a csúcs
. A lefagyás szerintem a túlmelegedés miatt van. Nekem szerencsére még nem érte el a maglassulási küszöbömet, de nem sokkal maradt el...csak 10 fok kellett volna...
-
DiamondBack
senior tag
Sziasztok. problémám a következö eddig még egy játékkal sem okozott ilyen gondot de a Saboteurnál 80 fokig szalad a videokártyám bekockásodik a kép és lefagy. minden más játék tökéletesen fut full grafon 45-50 fokon. mi lehet a baj ennyire nincs a játéknak durva grafja szerintem.
Szerk: winxp sp3
-
glutamin
őstag
Freeplay 100%
Már csak autógyűjtés meg néhány Perk maradt.
-
BalaNce87
addikt
Gondoltam egyet és így a játék elején elkezdtem zúzni. 4-nél feljebb nem ment az alarm szint sajnos így nem kaptam meg egyből az arany perket. Na de mind1 is.
Kérdések:
-ezek a hiding spotok működnek 4-5 alarm szintnél is? Mert ezzel vetettem véget a 4-esnek, pedig azt írja, hogy az arny perkért kapom meg ezt.
-hogyan gyűjthetek be pl egy halftracket a gaázsba, amikor csak alarm alkalmával jönnek viszont akkor nem tudok semmit berakni. Ha vége az alarmnak akkor meg minden eltűnik az udvarról. Pedig ott volt 5 halftrack meg ilyen géppuskás kocsiGondoltam felrobbantom őket 300 secen belül és akkor kapok perket. De hát eltűntek az udvarról, mint már említettem.
-
BalaNce87
addikt
Ez a mentési rendszer nem nagyon működik nekem
Elég gyenge. Miért nem tudok menteni egy háztetőn? Hogy több módon csináljak ki egy nácit? Vagy megfigyeljem mi történik? Sok ilyen játék volt már és ott lehetett menteni rendesen. Most azt csinálta, hogy egyik mentésem után egyszerűen elvette a sniperemet és adott helyette egy mp40-et és a mission amit csináltam azt újra kellett kérnem Luctől. Na mindegy, kicsit idegesítő.
-
qwerty123
tag
Sziasztok!
Köszi a segítséget. A driver + a patch megoldotta a problémát, bár a patch érdekes módon csak a játék újratelepítése után ment fel.
-
Fortissimus
őstag
-
BalaNce87
addikt
csak küldi után lehet menteni??????????? Játék közben nem?????
-
qwerty123
tag
Sziasztok!
Valakinek fagyott már le a játék ATI HD5770 kártyával? Ma vettem újonnan a karit és 20 perc után kifagy a játék!
Driver probléma lehet?
-
bognar110
őstag
Hellosztok aki controlerrel játszik annak itt van egy fix [link]!! Bekell másolni a InputTemplates txt filet a játék fökönyvtárába és a documentumok my games és the saboteur mappába !
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Gamer pc konfig
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest