Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilacus
tag
Valaki találkozott már ezzel:
Tv böngészőn youtube indítva, a videó nem indul le az idősáv végig piros.
A youtube applikáció rendesen működik.A keresőn keresztül minden más videó indul.
Mi lehet a probléma ?
TV 48H6400 -
szilacus
tag
Luser 2000
A tv-én. biztos hogy van optikai kimenet, a kérdés az hogy a házi mozidon van -e.
Ha igen akkor egy optikai kábellel összekötve biztosan mindent kierősít a házimozid.[ Szerkesztve ]
-
szilacus
tag
válasz Flashget #68652 üzenetére
Nálam a D5500-as és a H6400-as is ugyan azt a videót hibátlanul lejátsza.
Eddig egyetlen problémám csak az volt hogy a yt videó a böngészőn keresztül vagy két hétig nem működött.
A samsung ügyfélsz, felajánlotta hogy idöpontot egyeztetve, neten keresztül ellenörzi a rendszeremet és a beállításokat, ez meg is történt, minden rendben volt.
A samsungos szaki elöljáróban elmondta hogy ez a probléma nem csak nálam van, de a google munkatársai már dolgoznak rajta.
Tegnap már ez a probléma is megoldódott, minden yt. Videó simán megy.
Egyébként a 220volt webáruházban vásároltam a készüléket ,3 év bolti garival.[ Szerkesztve ]
-
szilacus
tag
válasz peteralbert7 #69706 üzenetére
Én is ott vettem.
-
szilacus
tag
UPC Direct előfizetéshez milyen tv lenne alkalmas hogy ne keljen külön beltéri egységet használni?
Gondolok itt arra hogy beépített sat-os tunerje van és az UPC kártyát is kezeli , a H6700 -as már ilyen? -
szilacus
tag
48 h6400-as tv-én hogy tudok smartot át állítani hogy a Games Panel bejöjjön,
vagy van -e olyan lehetőség a galaxy s advance telómon játszott játékot a tv -re kirakjak? -
szilacus
tag
Köszi a válaszokat.
A telómon van egy iMediachare alkalmazás és az a videóket fotókat gond nélkül a tv.-re küldi.Én olyanra gondoltam hogy a tellómon játszva a tv-látom azt.
Ha a tv-t vissza állítom, és más régiót választok, akkor a smart alkalmazások közt ott lesz a smart hub games panel.
Valakinek sikerült már ez? -
-
szilacus
tag
válasz sunci_02 #71263 üzenetére
Nekem 6400 van sógorom nak most vettünk 6200 ast.
Az általad felsoroltakon kívül, más a káva forgathatós a talp, menüben is vannak külömbségek.
A virtuális távirányító szerényebb, smart távirányitó nélkül szenvedés a navigálás.
Utólag hiába veszel kavics távirányítót a készülék nem tudja a mutogatós funkciót,
marad a klaviatúra ami ha gyári 18e Ft.+2 db. 3D szemcsi és már árban ott is vagy.
A média lejátszóm eddig mindent vitt, feliratot lehet időzíteni, a 6200 as nála többször eldopta a wifi kapcsolatot kábellel kellett megoldani a hálózatot.[ Szerkesztve ]
-
szilacus
tag
Üdv Mindenkinek.
Kérdésem az lenne hogy a UE48H6400-as készülékhez rendelhetek -e UPC madiacard-os előfizetést?
Az UPC listáján nincs rajta a készülékem, viszont a tv-hez kaptam Cl kártya modult. -
szilacus
tag
Jelenleg UPC analóg tv előfizetésem van.
Itt a topikban olvastam hogy gigitális csatornákat is lehet fogni.
Már a keresésnél nem talált UPC szolgáltatót, úgy hogy egyébbett kellett választanom.
Talált is 22 csatornát egész türhető minőségben, köztük a köztévé HD adásait is.
Viszont a Guide karakter hibás. Másnál is hibás, lehet ezzel valamit kezdeni?
Köszönöm az eddigi kérdéseimre a válaszokat. -
-
szilacus
tag
Most hogy már digitális csatornáim vannak, amit itt forumtársaim segítségével sikerült behangolnom (hálás köszönet nekik!), szeretném kihasználni a felvételi opciót is.
A segitséget az ügyben kérném hogy milyen prendrivét vegyek, amit a H6400 TV simán kezel, gondolok itt GB. ra , gyorsaságra. -
-
szilacus
tag
Pentdrive-al kipróbáltam a felvétel funkciót ami szuper, késébb amit a tv formatált vissza lehet állítani?
-
szilacus
tag
Laptop -ból kikerült Fujitsu mhw2060bh 60 Gb.-os vinyót H6400-as tévéhez szeretném felvételi funkcióhoz használni, elég gyors hozzá?
Az erre a célra használt pendrivot vissza szeretném formázni hogy számítógépen is tudjam használni.Mire formázzam és mivel-hogyan? -
szilacus
tag
Aki már használ ilyet segíthetne. Adott egy laptopból kivet 60 GB. HDD, ezt szeretném TV felvételre használni. A tv. üzemelése közben mikor nem készítek felvételt ha a meghajtó csatlakoztatva van az folyamatosan pörög, jó ez igy vagy mindig csak akkor csatlakoztassam mikor felvenni akarok. Mi a jó megoldás?
-
szilacus
tag
Egy kis segítséget kérnék!
Egy új TV csatornát szerettem volna megkeresni, Elsőnek mentettem a csatorna listát pendrivra, majd automatikua keresés, csatorna lista vissza újabb csatorna sehol.
Mit rontottam el? Tv H6400-as
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest