Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz novinyul #950 üzenetére
Novinyúl engem nem kell meggyőznöd ismerem a Meizu-t. S vannak megkötések de amikkel jó ha tisztába van az ember, ilyen az sd kártya bővíthetőség hiánya, szoftver frissítések hanyagolása, egyeseknél mit tudod az NFC hiánya is. Kb. Itt végetér a hiányosság listája.
A 16-nak ezen kívül csak pozítivumai vannak.[ Szerkesztve ]
-
pojakcs
senior tag
Sajnos reggelre elpusztult az Axonom. Élt másfél évet. Nem mondhatnám, hogy boldog voltam. Este még működött, éjjel töltőn volt, reggel semmi életjel, hiába nyomok rajta bármit. Esetleg valami ötlet?
Üdv: Csaba
-
-
mihione
őstag
-
mihione
őstag
Multhet hetvegen megtortent az akkucsere,nagyon allat lett el is felejtettem milyen jol birta ujkoraban.6 oras sot-okat siman hozni lehet vele,es eros hasznalat mellett is maradt benne 30% estere.A regi akkum megvan ha kell esetleg probara eltudom postazni,a pk fejeben.
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
Bear16
csendes tag
Sziasztok, használja valaki a Digi mobilt az axonban?
Nekem nem sikerült még átállítani a TD-SCDMA/GSM profilra, pedig a *983*0# kóddal be tudok menni a radio profilba.
Van valakinek ötlete esetleg?˝Die Basis jeder Grundlage ist das Fundament!˝
-
atee_13
őstag
Dobd be ide a kérdést hátha mondanak rá valami
-
Kuni0169
csendes tag
Install : én 7.1.1 B12 -röl mentem át Oreo B2 re -gyári frissítö memóriakártyáról , utána fejleszöi beállításoknál OEM feloldás aktiválása , telefon kikapcs, belépni a recovery mode -ba és ottan Apply update from SD CARD, B4-es frissítés.
Én még eddig nem találkoztam semilyen problémával, bluetooth-én egy okosórával használom nincs vele probléma, üzemidö talán valamivel jobb, de még csak hétfön raktam fel.én nem olyan családból származom...........
-
pojakcs
senior tag
Az enyém bekakukkolt, mint már írtam. Utolsó esélyként rendeltem hozzá egy akkumulátort , de nem lett jó.
Szóval, ha valakinek kell a maradék, ép kijelző, új aksi, jelképes áron vihető.Üdv: Csaba
-
monti0222w
addikt
Nem tudom még mennyien vannak akiknek megvan a telefon, de szerintem nagyon kevés tagnak mert nem pörög már a topic, sajnos nagyon legyengült az aksi kapacitása a telefonomon több mint 2 éves, és úgy gondoltam nem veszek új aksit, inkább egy új telefont vettem helyette.
Elköszönök azoktól akik még itt vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest