Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Mivel csak 300 koronával volt drágább az 500 gigás wincsis inkább azt vettük meg. Mivel a wincsikeretet nem is adja hozzá a sony, inkább ez a verzió maradt meg.
-
zsigus
őstag
válasz
Avicularia #4 üzenetére
Mindegyik PS3-ban garivesztés nélkül lehet vinyót cserélni. Keress rá youtube-on: PS3 HDD Upgrade.
2,5" notebook HDD-t kell venni, de fontos hogy szabványos (azt hiszem 9,5mm magas) legyen, mert magasabb nem fér bele.
Lehet hozzá csatlakoztatni USB-s HDD-t is, de csak FAT32-re lehet formázni, tehát a 4 GB-nál nagyobb fájlokat nem kezeli. Telepíteni viszont amúgy sem lehet a külső HDD-re, de videólejátszáshoz jó lehet, viszont a 4 GB korlát maximum mkv lejátszásnál lenne gond szerintem, de ez amúgy sem támogatott a PS3-nál.
-
zolkorsj
csendes tag
válasz
Avicularia #2 üzenetére
Múlt héten vettem egyet:
1. a rendszer 2 Gb
2. A book of spells (eredetileg volt rajta ) 3gb
3. Felraktam a gran tourismo prologue játékot 4 Gb
Maradt 3 GbHa mindig csak 1 -2 játék van fent, akkor elég lehet, de én már nézem is a bővítést (keret 2500 plussz a vinyó 10-15 körül)
Én úgy tudom, hogy külsőről nem mehet a 12 Gb-s, mindenképpen bele kell tenni a merevlemezt.Ha hülyeségeket írtam javítsatok ki nyugodtan, még nincs sok tapasztalatom.
-
Avicularia
veterán
Kicsit OFF
Asszony akar venni a fiának karácsonyra ilyen 12GB-os ps3-at,elég jó áron van az MM-ben.
Kérdésem,hogy ehhez lehet kapcsolni usb-s külső wincsit, illetve mire elég ez a tárhely? -
Mister_X
nagyúr
Én szívesen láttnám az UK Store akcióit, híreit is, mert a többség ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Az e heti frissítéssel elérhetővé vált több PS2 játék, mint a Canis Canem Edit, illetve a Midnight Club 3: Dub Edition Remix.
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128/6GB Fekete / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512/12GB Fekete / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest