Új hozzászólás Aktív témák
-
danikollar
őstag
6. hete, ez igen! Most már nekem is volt szerencsém játszani vele (kb.55% körül tartok), és hát tényleg nagyon jó, nem csodálkozom.
-
tomi1031
tag
Szerintem uborka szezon nélkül is elől lenne, nem kis ideig.
-
Logen88
aktív tag
Már 6. hete?
Durván telik az idő. Olyan szempontból nem meglepő, hogy uborkaszezon van. Amúgy meg nagyon nagy game lett.
The Last of Us is a masterpiece.
-
Slade92
aktív tag
válasz
ricshard444 #5 üzenetére
Ott mi szerepelne az első helyeken a codok?
Na az az igazi ratyi játék! -
Televan74
nagyúr
Magyar eladási lista. Minek? Néhány 100db -s eladásokkal, nagyon karcsú.Főleg akkor ha a lakosság számát is nézzük. Nálunk 1/6 -a kellene lenni az eladási számoknak.
Mindenbe beleugatok!!!
-
mephi666
nagyúr
az is elképzelhető
a rdr goty-t én konkrétan most vettem meg 13fontért, mert ritka jó ár volt érte és lehet, hogy sokan követték a példám... (és tényleg: ez angol eladásnak számít, hiába postán küldték)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Wolverine
félisten
válasz
ricshard444 #5 üzenetére
Van ilyen összesített magyar lista, mint amilyet a britek kiadnak? Én nem tudok róla...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
negyven2
veterán
Nem lehet, hogy azért mert mert akciós volt nemrég a líve-on és máshol?
Amúgy itt van a 11-20-ig is még a maradék:
11. Call Of Duty: Black Ops II
12. Lego Batman 2: DC Super Heroes
13. Assassin’s Creed III
14. Grand Theft Auto IV
15. Need For Speed: Most Wanted
16. Luigi’s Mansion 2
17. Grand Theft Auto - Episodes From Liberty City
18. Red Dead Redemption: GOTY
19. Lego The Lord Of The Rings
20. The Sims 3: Island Paradise[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
mephi666
nagyúr
válasz
ricshard444 #5 üzenetére
aztán első helyen lenne az énkicsipónim3, mesterlövész 4 meg pár hasonló, amit a teszkóban 500ft-okért dobálnak
nekem inkább a max payne3 meglepő: nem olyan új játék az már, vagy valahol most kezdték nagyon akciózni? far cry3 szintúgy (vagyis az még jóval a mp3 előtt volt)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
törölt tag
Még mindig..
2. Minecraft: Xbox 360 Edition
3. Mario And Luigi: Dream Team Bros.Nuff'said.
UI: De tény, hogy a Last of Us az uborkaszezon királya!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
ricshard444 #5 üzenetére
Én annak örülök, hogy 3DS játékok ilyen szép számmal szerepelnek, ez is bizonyítja, hogy van élet a iOS és Android platformokon túl.
A Slime draws near! Command?
-
Kisteker
tag
válasz
ricshard444 #5 üzenetére
Nem hiszem hogy a magyar listákat követni lehetne, legalábbis pontosan. De amúgy sem veszünk túl sok játékot szerintem.
-
-
válasz
ricshard444 #2 üzenetére
Talán mert az EU egyik legnagyobb piaca?
A Slime draws near! Command?
-
G4ga
őstag
Lássan minden angol háztartásban lesz egy db Last of us
...
-
Nem is értem miért releváns a Brit lista, mindig tök ratyi címek szerepelnek rajta amiknél 50x jobb játékok vannak
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
sutyesz96
őstag
Nem is nagyon jött ki mostanában más (nagyobb) cím...
No matter what, you keep finding something to fight for.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Menetrendszerűen megérkezett a brit lista, és még mindig a Last of Us van az első helyen.
- Z fold 4 eladó
- Dell Latitude 5300, 13,3" FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás sz
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS Kijelző, AMD Ryzen 5 Pro 2500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27%
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD IPS Touch, I7-7500U CPU, 16GB DDR4, 1TB SSD, WIN 11, 27% áfás számla,
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest