Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelemen1
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet-e mobil internetet csatlakoztatni a tablethez? -
törölt tag
csak hogy visszataláljak
-
toka96
tag
Sziasztok!
Szeptember óta használom a készüléket és teljesen megvagyok vele elégedve!
Gyors, aksija kiváló, játékok tökéletesen futnak rajta!
Ennyiért egy tökéletes, használható tablet!Valaki tud valamit a lollipopos frissítésről?
Köszi!
-- Dani --
-
törölt tag
Nekem ma jött meg a gép, expansys-tól rendeltem és kaptam hozzá ajándék BT hangszórót, pedig nem is volt a terméklapon feltüntetve eredetileg
[link][ Szerkesztve ]
-
mekka_kola
tag
válasz tothmaxy182 #1 üzenetére
Nekem ugyanennyiért kéne egy 12 colos Note, persze minimum Snapi 805-tel. Ha már a realitásoknál tartunk.
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
A GPS-t használta már vmi ezen a tableten? Mennyire megbízhatóan működik? Azért kérdezem, mert navigálásra is lenne használva!
Köszönöm!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
bugizozi
őstag
válasz lsebestyen #312 üzenetére
Köszi a választ!
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
törölt tag
Nehogy vegyetek ilyen tokot.
Egy hét volt mire megjött de holnap viszem is vissza.
Egyáltalán nincs ráhagyás a kijelző körül emiatt szinte soha nem tudom lehúzni az értesítési sávot max ha arrébb nyomom a gépet a tokban akkor is csak tizedjére. -
törölt tag
válasz lsebestyen #316 üzenetére
Végül a gyári tokot rendeltem meg, ez meg megy vissza a boltba.
-
nextman
aktív tag
Nekem is eleg rossz tokom van, milyet ajanlanatok? (7-eshez)
-
Cariddi
csendes tag
Most már én is idelinkelem, amelyiket én vettem. Nem mondom, hogy ez a tökéletes, de eddig nem volt vele különösebb bajom. Pl. nagyon szeretem benne, hogy forgatható, bár emiatt kicsit vastagabb, mint a többi tok, de engem nem zavar. Az ára pedig mindenképp kedvező, tekintve a magyar boltokat. Az hogy színes, annak pedig a lányom örült nagyon.
-
kenwood3
addikt
Szasztok!
Tegnap vettem en is a menyasszonyomnak 1 ilyen tabot. Meg vagyok elegedve foleg ennyi penzert. Mediamarktos vasarlasu, tehat gyari garis a termek. A kerdesem az lenne, hogy mennyi garit vallal erre a tabra az lg? En nem lattam errol infot a papirjain . A masik kerdesem az lenne, hog a qpair alkalmazas ezen nincs rajta gyarilag ?
A valaszokat elore is koszonom!
Mi az az ekezet dragasag??
-
kenwood3
addikt
válasz lsebestyen #322 üzenetére
Koszi a valaszt
En hasznaltan vettem, igy csinaltam rajta 1 gyari visszaallitast, de mintha elotte lattam volna meg rajta a qpairt utana meg mar nem. A playben levot meg nem engedi leszedni mivel azt irja, hogy nem kompatibilis a tabbal
-
kenwood3
addikt
válasz lsebestyen #324 üzenetére
Ezer koszonet, ott megtalaltam Sose kerestem volna ott
-
martina79
tag
Sziasztok! Be lehet-e állítani, hogy egyből az sd kártyára tegye a játékokat, mert nem enged letölteni semmit kevés tárhely miatt, pedig a kártya üres! Mitől van tele, ha a tableten csak gyári cuccok vannak ezt sem értem!Köszi
[ Szerkesztve ]
-
katonam
tag
Sziasztok! valaki tudna segíteni, hogy Bp-en hol lehet olcsón egy darab fóliát beszerezni 7.0-hoz?
-
5zilárd
csendes tag
Azt esetleg nem tudja valaki mitől van, hogy a bbillentyűzet miért nem jelenik meg elég sok weboldalon? Sőt olyan is van hogy nagyon lassan megjelenik, elkezdek írni valamit, aztán el is tűnik egyből. Többféle billentyűzetet és böngészőt is használtam már, de mindegyikkel ezt csinálja. (Most is szenvedtem vele hogy előjöjjön, pedig nem a desktop nézetet használtam.)
[ Szerkesztve ]
Erőt érzek a zavarban..
-
5zilárd
csendes tag
válasz #03372544 #330 üzenetére
Nem kattintok félre, sőhaékrerádugom a billentyűzetemet akkor azzal tudok is gépelni. Lehet hogy megpróbálok egy resetet, most úgy sincs sok adat rajta így félév elején..
(És egyébként tudok írni, a fent látható hibát is csinálja néha, kikapcsoltam minden helyesírás segítő/szó ajánló funkciófunkct)
[ Szerkesztve ]
Erőt érzek a zavarban..
-
iszits001
újonc
Sziasztok!
KettŐ hete vÁsÁroltam egy ilyen kis tabletet. Igazából tök elég mindenre, kezes kis készülék. Viszont van egy pokoli idegesitő jelenség, amit böngészés közben produkál. Mégpedig az, hogy folyamatosan újratölti az oldalakat. Ha megnyitok egy linket egy új lapon, és ugrálni akarok közöttük, akkor ha nem is minden esetben, de szinte mindig újratölt. Ez a mindennapokban borzasztó idegeskedéseket okoz.
Tisztában vagyok vele, hogy 1 gb rendszermemória van a kütyüben, éppen ezért nem is várok el sokat tőle. Nade azért ez túlzás.
Van esetleg másnak is ilyen tapasztalata? Esetleg valami megoldási javaslat?
Köszönöm!
Iszits -
törölt tag
válasz iszits001 #334 üzenetére
Chrome vagy a gyári böngésző?
A Chrome 2Gb ram mellett is újratöltöget időnként, persze 1Gb-tal jóval gyakrabban, ezzel nem nagyon tudsz mit kezdeni.
Esetleg próbáld ki az Opera böngészőt.Egyébként én max. 2-3 lapot szoktam nyitva tartani, úgy okés.
[ Szerkesztve ]
-
rvgy75
aktív tag
Kijött a lollipop a tabra Magátol még nem frissült de a xda lengyel fent van.
Akinek humora van, az mindent tud(hat), akinek humora nincs, az mindenre képes.(Peterdi Pál)
-
5zilárd
csendes tag
Most már frissül magától is!
Erőt érzek a zavarban..
-
törölt tag
A pc suite-tal frissítettem, backup-ot se csináltam, minden ment flottul.
Adatok, appok megmaradtak, teljesen jó az új rendszer.
Kicsit gyorsabbnak is érzem, de lehet ezt csak bemesélem magamnak
Mindenesetre kezdőképernyő újraépülés még nem fogadott, pedig KK alatt az elég sokszor előfordult pl. Chrome-ból vagy egyéb nagyobb alkalmazásból kilépés után.Azt tedd meg miután felment és szerinte minden kész van hogy újraindítod, mert akkor nekem még nekikezdett optimalizálni az alkalmazásokat, tehát mégsem volt még teljesen kész akkor.
[ Szerkesztve ]
-
Kovács Zoli
tag
Sziasztok? Érdemes frissíteni a tabot? Nincs gond a lollipoppal? Memória kezelés rendben van?
-
törölt tag
válasz Kovács Zoli #342 üzenetére
Teljesen rendben van, gyorsabb is lett kicsit a gep.
-
Kovács Zoli
tag
válasz Kovács Zoli #344 üzenetére
Még nem volt időm telepíteni. Ez 5.0 vagy 5.1-es verzió?
-
törölt tag
válasz Kovács Zoli #345 üzenetére
5.0.2
-
nextman
aktív tag
Tegnap szembesultem azzal a problemaval, hogy egy masfel gigas jatekot nem tudok telepiteni, mert a belso tarhely megtelik, a kulso 32 GB-os SD kartyam meg ott all uresen....
Hogy lehetne ezt megoldani? Link2SD-vel sajnos nem sikerult a default install path-t atallitani, egy hibauzenetet dobott.Amugy normalis dolog ez 2015-ben, hogy egy OS nem kerdezi meg hova szeretnek valamit telepiteni? Vagy hogy a play aruhazban nem lehet ezt beallitani?
-
Gábor-KJ
őstag
Sziasztok - holnap rendelek en is egy ilyen kis kutyut, mielott falhoz vagom az iPad Minimet...
Expansys ad hozza gyari bortokot es lovok melle egy SanDisk Class 10. 32GB-s kartyat...
Remelem jo kis gep - foleg amire nekem kell - nem jatszom igazabol, csak net, levelezes stb. de az alma lassan mar ezekre sem kepes.
Szoval csutortokre itt is lesz...
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
törölt tag
-
Gábor-KJ
őstag
válasz #03372544 #349 üzenetére
Az iPad mini konretan alig bir betolteni egy oldalt, nemhogy ujratolteni - szoval nem hinnem, hogy barmiben hianyt szenvednek majd.
Bluetooth hangszorot kaptam a multkor, ugyhogy ez a gyari tokocska kifejezetten jol fog jonni.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
Gábor-KJ
őstag
Megerkezett a csoppseg...!
Komolyan mondom nagyon cukker kis gep, de ezt a kamerat inkabb bele sem tettem volna, mert ez a szint 10 evvel ezelott is kellemetlen momentum volt.
Ezt leszamitva minden ok - amit lehetett applikaciot - az sd-re toltam.
Aki azt irta a cikkben, hogy szar a hangja es torzit annak javaslom vegyen egy rendes (nem 500-Ft-os fulest) es csutka hangeron kulonben sem hallgatunk semmit!
[ Szerkesztve ]
-
nextman
aktív tag
Rootolni tudta mar valaki a tabletet?
Hogy kell? -
danocci
újonc
Sziasztok!
Expansys-os rendelésről tudnátok kicsit bővebb infót mondani? Szállítási díjon kívül mást, úgy tudom, nem kell fizetni és nem is vámköteles mert uniós országból jön. Jól tudom? Nektek kb. mennyi idő alatt hozták ki? Nem nagyon rendeltem még így, szóval nem igazán értek hozzá...
-
Gábor-KJ
őstag
válasz #03372544 #356 üzenetére
Na akkor pontositsunk!
Az adott arfolyam nem minden esetben stimmel, mivel a banki levonaskor nezik az eladasi arfolyamot - szoval ott lehet meg elteres.
Ami meg rajon az az euros vagy ha jobban tetszik minden nem forintos fizetesnel a 2% konverzios dij.
Igaz ennel a keszuleknel egyik sem veszes, de egy 1000- vagy 1500- difi elofordulhat.
-
törölt tag
-
Gábor-KJ
őstag
válasz #03372544 #360 üzenetére
Nem jutalek, hanem konverzios dij es benne van nekem elhiheted. (ez kormanyunk nagy otlete volt)
Es nem a szamlan levo ar es az az alapjan kiszorzott euro ar kozott van difi, hanem a kiirt forintos ar es az osszeszorzott euro/ft dij kozott.
-
törölt tag
-
danocci
újonc
Igazából gondoltam, hogy ilyen minimális eltérés lehet, de még így is olcsóbb, mint itthon megvenni, bőven belefér. Tényleg nagyobb összegekre gondoltam.
-
5zilárd
csendes tag
-
nagyúr
Sziasztok!
Édesanyámnak van ilyen tablet. Kitkat-en minden ok volt, de fel lett frissítve Lollipop-ra, azóta a skype (mindig kihangosítva használja) nagyon gáz lett. Ő szépen hall mindenkit, de őt mások úgy hallják, mintha 1 kbps-el lenne tömörítve a hangja. Nem is tudom, recseg és bár érthető amit mondd, "fáj hallgatni". Másnak is ilyen? Mit lehet tenni? Valahogy downgradelni, vagy esetleg skype újratelepítés, ilyesmi használna?
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
nagyúr
Akkor válaszolok a saját kérdésemre, mert közben megoldottam.
Skype újrarakás, rendszer gyárira visszaállítás nem segített. Downgradelni kellett, mert egyértelműen a Lollipop frissítés cseszte el a skype-ot és amiatt recsegett.
Szóval akinek fontos ez a program, ne frissítsen.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest