Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snip3r_HUN
addikt
Vártam már a Predator SSD-ket, kicsit még csökkenhetne az áruk és be is ruháznék egyre.
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
törölt tag
Mintha kissé drágák lennének ezek a külső vinyók nem? Én decemberben vettem Amazonon egy 3TB WD-t 84 euroért.
-
Szánalmasak azok az "USB3-as" pendriveok, amik az USB2 maximumát se érik el írásban.
-
SunMount3r
nagyúr
Csak én vagyok az egyetlen aki szívesebben látná egy rep. vagy űr szimulátor mellett inkább a T.Flight Hotas X-t mint a drágábbik T-16000M-et?! Kinézetre mit ha épp ez utóbbi lenne olcsóbb...
-
TK36
aktív tag
Ennek a DataTraveler SE9 G2 USB 3.0-ás végű 'csodának' mi haszna ha csak ennyire képes? Vagy én nem értem/értek valamit.?
Internso merevlemezek hol helyezkednek el a WD és a többi között?
[ Szerkesztve ]
-
Vesa
veterán
Thrustmaster előállhatna már egy középutat képviselő HOTAS rendszerrel. A Warthog a csúcs, de drága -bár teljesen reálisan-, a X HOTAS olcsó, cserébe elég gyenge minőség...
Olyan 50-60eFt körül kéne egy rendes, precíz HOTAS mágnesszenzorokkal...A tudomány a valóság költészete!
-
Borisz76
veterán
-
kalimist
aktív tag
Nem tudom honnan vettétek a Thrustmaster T500RS 180.000 Ft-os árát de pl. Merlinnél 129.900 Ft, máshol még olcsóbb ha van éppen raktáron.
-
Lolka Bolka
aktív tag
Az a pendrive... hát akkor jó esetben 3 óra alatt tele is tudod pakolni.
(#12) Borisz76 Hol?
[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
válasz Lolka Bolka #14 üzenetére
Nem kell megvenni és kész. Sokan csak a márkát és a külsőt nézik. Na jó a márka az nálam is befigyel a külső is de a sebesség dönt.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
Borisz76
veterán
válasz Lolka Bolka #14 üzenetére
Notebooksbilliger.de oldalról rendeltem 4 db 4 TB-os HDD-t.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Zsmester89
őstag
Azért durva ára van annak az xbox-hoz is jó joysticknak Annyiért már kap x1-es vagy ps4-es joyt.
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Akybron
aktív tag
Tuti, hogy az XB280HK UHD mellett 144Hz-re képes? Bárhol nézegetem, 60 Hz-et találok.
Az Acer oldaláról letöltött PDF sem említi, csak a 60 Hz-et. A DP1.2 tudása sem nagyon engedné.[ Szerkesztve ]
73&DX HA5OJN
-
chabeee
aktív tag
bírom ezeket a kímélő üzemmódokat. Miért nem egyből csak az van benne ?
-
Sesy
aktív tag
a powecube-on lévő usb aljzatba mit lehet csatlakoztatni? mondjuk mehet onnan az ipad vagy iphone töltése?
Born stupid... Try again!
-
Kronos3000
senior tag
A 128GB-os pendrive ára már jó lenne de a pozitívum itt ki is merül.Külön lassítót tettek bele?
Wasabi...
-
Piftuka
veterán
válasz SunMount3r #6 üzenetére
Továbbmegyek...
Egészen elképesztő, hogy miközben reneszánszát élik az ún. "gamer" eszközök, és az ilyen előtaggal, monitort, számítógépházat, fejhallgatót, alaplapot, videokártyát, egeret, billentyűzetet, és ki tudja még mit lehet kapni, a PC-s játékvezérlők piacán közel 10 éve gyakorlatilag nem történik semmi.
Én még emlékszem, hogy a '90-es évek végén, a 2000-es évek elején, a "nagyok" (Logitech, Microsoft, Thrustmaster, ACT Labs, később a Saitek) szinte havonta licitáltak egymásra újabbnál-újabb joystick, gamepad és kormány megoldásaikkal. Ráadásul több, igazán nívós Force Feedback-es megoldással is előrukkoltak.
Manapság pedig szinte nem kapható semmi érdemleges az átlagos játékosok számára. A cikkben említett TM modellek is már sok évvel ezelőtt jelentek meg.
Annyi változás történt, hogy a H.O.T.A.S. ára közel a duplájára nőtt, ami arcpirító.
Mindent összevetve van egy-két kínai, no name, gagyi játékvezérlő, amit nem is érdemes megvásárolni, illetve vannak a több tízezer, vagy akár több százezer forintos játékvezérlők, amelyek még véletlenül sem az "átlagos" játékosoknak lettek kifejlesztve.
A közben a fent említett "gamer" cuccokat, gyakran igen magas áron viszik mint a cukrot...
Veszett a világ, komolyan mondom.
"Aquila non captat muscas."
-
Mercutio_
félisten
A te linkeden 3,5"-os HDD van, a cikkben 2,5"-os...
Ezek a NEC IPS-monitorok annyival jobbak a Dell-eknél, mint amennyivel drágábbak, illetve hol helyezkednek el az azonos árú vagy tudású Dell-ekhez képest?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
abéla
senior tag
Esetleg egy Saitek X-55 Rhino ? 50-60k elég baba hotas és sztem a 120k-s warthogtól a full-fém + HAL -ban marad le (ez utóbbit mondjuk nem értem)
Mondjuk én vettem egy 16000m-et meg egy Saitek Throttle Quadrantot, oszt' megvan a HAL-effektes hotas 30-ból ... najó talán a warthogból a full-fém kivitel + típushűség + brutál kinézet miatt ha hozzámvágnának egyet, egye-fene lecserélném a mostani kombót.
A fentebbi kérdésre válaszolva: nekem volt hotas-x -em, előtte egy saitek cyborg 3d-m és iszonyat idegesített a potik folyamat "cicergése/mászkálása" pontatlansága, ami idővel (főleg a hotas-x) egyre romlott. Persze tudom wd40, meg egyéb otthoni praktikák, de azt gondolom sokat elárul a 16000m-ről, hogy DCS-ben X / Y axis dead zone 0-n van, persze hosszútávó progozissal nem szolgálhatok. De az bizti hogy nincs fizikai kontakt a HAL-nak köszönhtően, ergo nem "kopik" el, mint a poti. (z + throttle tengely viszont normal szenszoros)
Az egyetlen hátrány 16kM-nél a bazári, idegesítő zöld ledvilágítás, de azt meg el kell nyisszantani a fenébeKormányban megfontolandó alternatíva lehet /a Logitech g-sorozat mellett/ a Fanatec paletta : legyen az jó középkat vagy modular high (end), lévén a középkat a logitech g27-tel egy kat., de árban talán jobb(GT3 RS), a high cumók meg ütik a cikkben szereplő Thr high cuccokat (mondjuk árban is, de itt már ez kevésbé számít) a modularitás pedig példaértékű (nameg a kompatibilitás is).
Mondjuk a profik (nem én, nekem egy lassan 10 éves cumóm van ) úgyis összeválogatják a nekik tetsző cuccokat, mindenesetre örvendetes, hogy legalább van miből.[ Szerkesztve ]
hootka!
-
hemaka
nagyúr
NEC monitor jöhet.
-
kpal
nagyúr
Hyperx SSD tetszik ,de amiatt nem veszek másik lapot ,inkább marad a SATA megoldás .
-
3.Aragorn
addikt
Érdekes, egy használt autó árát játék-kormányra költeni...
-
helltp
aktív tag
6300Ft egy elosztóért, csak mert felfüggeszthető? Mióta számít ekkora művészetnek az asztal hátuljára 2 csavarral felfúrni egy sima 1000Ft-os elosztót?
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
kromatika
veterán
DataTraveler SE9 G2 USB 3.0 Nagyon gyér.
-
kenwood
veterán
Az ssd-vel kapcsolatban ket kerdes merult fel bennem :
- az 330 mega nem karcsu egy kicsit? 20 ezer forintos ssdk is tudnak 450-550-et.
- miert szerepel egy olyan link a hirdetesben,amely egy nagykerre mutat? bejelentkezes nelkul semmilyen informacio nem erheto el a jtc oldalan.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Uncool Ben
tag
Ehh, tökre vártam az USB 3 -as Datatravellert a most meglévő 2.0 leváltásához, mert nem igazán találtam más olyat, ami kulcscsomóra akasztható, nem kupakos, nem tologatós, és fém, erre megjön ez a szerencsétlenség. Nem is értem mit képzeltek...
-
fondorlatos
aktív tag
Nagyjabol masfel eve vettem 1Tb -os kulso vinyot nagyjabol 14000 Ft- ert 2.5" kivitelben, ezeket valahogy draganak talalom.
-
kerekfej
addikt
válasz fondorlatos #39 üzenetére
Romlott a forint.
-
Piftuka
veterán
"A T100 a közel 40ezer forintos árával és a 270 fokos elfordulásával vicc kategória, amikor ennyi pénzért Logitech DFGT-t lehet kapni..."
Egyetértek veled. Mindazonáltal a DFGT már közelebb van a "profi" kategóriához, mint az "átlagos" játékosok által várt, erős középkategóriába pozicionált termékektől.
Bárhogy is... tartva, amit írtam fentebb, én ilyen szempontból bizony visszasírom a '90-es éveket.
"Aquila non captat muscas."
-
kenwood
veterán
válasz Uncool Ben #38 üzenetére
nem kepzeltek semmit,az usb 3.0 felirat csak disznek van rajta,viszont alig kerul tobbe,mint egy noname 2.0-as.
a jobb usb2-es pendriveok pedig dragabbak nala.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest