Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilua
senior tag
Azért mert ... főleg Japánban elég gáz volt a játék technikailag: nincs hozzá japán szinkron (néma a játék ott) midi hangok (pcn van hozzá egy mod) elvileg azért hogy a nosztalgia miatt passzoljon a régi részekhez. Sokan észrevettek olyan "apróságokat" is hogy a világtérképen most már minden karakter látszik (meg szerintem a hordozhatóság lehetősége is jó dolog)
Persze ezt patchelhetnék ps4en-PCn is, de tudod hogy van ez, azt akarják hogy vegyék meg mégegyszer, én inkább kívártam.
Szerintem a megjelenési dátumot a Nintendo directre tartogatják, ami ma este hatkor lesz (magyar idő szerint)
-
L3zl13
nagyúr
Miért kell egy 2 éves játékra, amit erősebb hardverre adtak ki eredetileg Definitive edition?
És miért van mindenhol konzekvensen Definitie-nek írva a hírben?
-
kilua
senior tag
"valamint kiderült, hogy a 3DS verzióban látható 16 bites nézetet is megkapjuk. "
Az már a bejelentéskor kiderült.
Mellesleg ezért hagytam ki PCn, a 3DS változatban sok extra hely van amit szintén átdolgoztak UE4ben.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Nintendo Switch kiadás a klasszikus 16 bites nézetet is megkapja 3DS-ről, azonban a megjelenés napja egyelőre még mindig nem ismert.
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Drága és vékony lesz az iFold
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tippmix
- Windows 10
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Honor 70 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 Segotep KNIGHT 400W
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P Smart 32GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest