Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
Nem sok "nagy szám" lesz.
-
Ari18
őstag
Batman és Wolfenstein, a többi hidegen hagy.
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
Úgy látszik itt mindenkinek egy rugóra jár az agya. Batman és Wolfenstein nálam is
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
Hebry
senior tag
wolf érdekelne, majd meglátjuk.
A többi, valahogy nem fogott meg. -
Jojo5
őstag
Wolfeinstein+Batman a durca a többi nem hinném, hogy valami nagyot alkotna bár a G.I. Joe-t kiprobálom majd szerintem
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
D_r_u
tag
Talán azért, mert a valóságban is gyakran megesik, hogy hóesésben játszanak...
Elsősorban a Batmant várom, de nagyon félek, hogy a végeredmény nem fog tetszeni, másodsorban meg a Wolfensteint of kórz, itt nem hiszem, hogy csalódnánk, a Raven érti a szakmát. Harmadsorban meg nincs, de ez az NFL brutálisan jól néz ki (meg elvileg jó is szokott lenni), tennék vele egy próbát, ha lenne pc-re.
-
@rglaaf
veterán
Wolf csak is btv NFL be minek havas pálya föleg fehér mezzel?
PSN:BiZzare_0 ️
-
Taknyoshal
tag
Wolfenstein és Wolfenstein. Igaz az én béna gépemen nem futna el, de mire vannak a nővérkék...
-
LackoMester
addikt
a Wolfi-t érdeklödve várom,remélem nem ba... el
Hoffman -ha jól tudom NFL csak konzolon jön
[ Szerkesztve ]
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
hoffman_
nagyúr
Hí, ez finom lett. Bár a nagyja nekem szemét, de a Wolfi az tetszetős, na meg most a Batman is megfogott.
A MaddenNFL10-nél mit jelent a multiplatform? Mert elvileg nem jön már ki csak konzolokra, de ha lesz PC-n, az nagyon zsír lenne.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Markoka1993
tag
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Batman és Wolfenstein
live gt: Markoka1993
-
mephi666
nagyúr
batman+wolfenstein... kb a többi hidegen hagy...
egyébként pár hete szórakozásból újrajátszottam a rtcow-t és megállapítottam, hogy a mostani játékokhoz képest marhanehéz... easy/medium fokozaton megsorozzák az embert közelről egy tárcsere alatt és már vége is... brutálnehéz a mostani játékokhoz képest... kíváncsi vagyok nagyon a folytatására...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
gp A gametrailers videó összeállítása az augusztusban megjelenő játékokról.